Scroll Top
آیا قیمت بیت کوین به روند صعودی برگشته است؟

آیا قیمت بیت کوین به روند صعودی برگشته است؟

قیمت بیت کوین با سطح ۸,۰۰۰ دلار در دو هفته گذشته برخوردهای زیادی داشت و این قیمت کلیدی پس از شکسته شدن حمایت ۹,۴۰۰ دلار، نقش مهمی را در تصمیم‌گیری معامله‌گران ایفا کرد. پس از کاهش ۱,۷۰۰ دلاری قیمت بیت کوین در تاریخ ۲۴ سپتامبر، حالا به نظر می‌رسد که با وجود رشد‌های اخیر بازار، بیت کوین و آلت کوین‌ها از روند نزولی‌شان پا پس کشیده‌ باشند.

به نقل از کوین‌تلگراف، تحلیلگر معروف توییتر با نام کاربری Big Cheds عقیده دیگری دارد. به گفته او در توییتر، فضای ارزهای دیجیتال در آینده نزدیک همچنان نزولی خواهد بود اما دورنمای بلندمدت بازار همچنان صعودی است.

وضعیت قیمت بیت کوین و بازار ارزهای دیجیتال در تاریخ 16 مهر

بازگشت روند ممکن است!

این کاربر که تحلیل‌هایی را برای شبکه CNBC ارائه می‌دهد، با یادآوری کندل هفتگی بیت کوین که در تاریخ ۶ اکتبر (۱۴ مهر) بسته شد، به الگوی شکل گرفته انبرک در دره (tweezer bottom) اشاره کرد. این الگو زمانی شکل می‌گیرد که دو کندل پشت سر هم که سایه بالا یا پایین دارند، شبیه یکدیگر بوده و شکل انبرک یا قیچی را به خود بگیرند.

این الگو می‌تواند نشان دهنده احتمال وقوع بازگشت روند در نمودار قیمتی هم باشد. اعتبار الگوهای نمودار شمعی و قدرت آن‌ها معمولا به تایم‌فریم نموداری که در آن تشکیل شده‌اند بستگی دارد، به طوریکه هر چه تایم‌فریم نمودار بالاتر برود اعتبار الگو هم بیشتر می‌شود. از این جهت الگوی انبرک در دره در تایم‌فریم هفتگی اعتبار و قدرت بالایی خواهد داشت.

این تحلیلگر با اشاره به شکل‌گیری این الگو در نزدیکی نوار پایینی شاخص بولینگر باندز که نشان‌دهنده قرار داشتن قیمت در سطح نسبتا پایینی است، افزود که بیت کوین در شرایط اشباع فروش به سر می‌برد. او همچنین گفت که کندل هفتگی اخیر بیت کوین با قدرت کافی بسته نشده است.

آیا قیمت بیت کوین به روند صعودی برگشته است؟
نمودار بیت کوین در تایم‌فریم هفتگی

بیگ چدز در این باره گفت:

حمایتی که در این محدوده وجود دارد، از حرکات قیمتی در جولای ۲۰۱۸ و همینطور می ۲۰۱۹ شکل گرفته است. پس احتمال اینکه جهشی در کوتاه مدت رخ دهد، پایین است. علاوه بر این یک واگرایی صعودی مخفی در اندیکاتور OBV با قیمت شکل گرفته است که تداوم روند صعودی را در بلندمدت نشان می‌دهد.

آلت کوین‌ها به کف قیمتشان رسیده‌اند؟

پس از آغاز روند تثبیت قیمت بیت کوین در چند ماه گذشته، آلت کوین‌ها در این زمان کاهش‌های قابل توجهی تجربه کردند. آلت کوین‌ها که معمولا حرکات قیمتی آن‌ها وابسته به بیت کوین است، از انجام حرکت صعودی عاجز بودند. با این حال فصل آلت کوین‌ها هم که سرمایه‌گذاران برای رهایی از ضررهای سبد دارایی‌شان چشم انتظارش را می‌کشند، هم‌اکنون نشانه‌هایی از خودش بروز می‌دهد.

بیگ چدز با اشاره به چشم‌انداز بازار آلت کوین‌ها از خوشبینی همراه با عدم قطعیت صحبت کرد. طبق گفته‌های این تحلیلگر، وضعیت آلت کوین‌ها در حالت کلی رو به بهبود است و تعدادی از آن‌ها در حال ساختن الگوهای کف قیمتی هستند، در حالی که تعداد دیگری از آن‌ها مانند LINK ، XRP و TNT روند صعودی را پیش از بقیه آغاز کرده‌اند. طبق صبحت‌های بیگ‌ چدز، شرایط بسیاری از آلت کوین‌ها هنوز در وضعیت نزولی است و نامیدن وضعیت حال حاضر به عنوان فصل آلت کوین‌ها کار صحیحی نیست.

نمودار تغییرات قیمت چین لینک در هفته گذشته
نمودار تغییرات قیمت چین لینک در هفته گذشته

وضعیت بازار در حال حاضر: هم صعودی، هم نزولی!

تحلیلگر CNBC عقیده دارد که بازار در بلندمدت عملکرد مثبتی خواهد داشت. بیگ چدز در این باره گفت:

به طور کلی بازار ارزهای دیجیتال همراه با پیشرفت فناوری به رشد خود ادامه خواهد داد و ما شاهد این هستیم که صرافی‌ها خود را با بازار پرنوسان سرمایه‌گذاران خرد و نهادی وفق می‌دهند. دیدگاه من در بلندمدت به شدت خوشبینانه است.

نظر چدز در میان‌‌مدت و همچنین سال آینده نیز بیشتر یک دیدگاه خنثی همراه با شیب صعودی ملایم است. هر چند در حال حاضر او عقیده دارد که عملکرد بازار در ماه‌های آتی همچنان روند نزولی را دنبال خواهد کرد.

نگاهی به نمودار بیت کوین در تایم‌فریم هفتگی

بیت کوین به عنوان اولین ارز دیجیتال حقیقی و ارزشمندترین آن‌ها، معمولا روند کلی بازار را به تنهایی با حرکات قیمت خود مشخص می‌کند. در تایم‌فریم‌های پایین‌تر مانند یک ساعته و روزانه، شرایط بیت کوین به گونه‌ای نیست که تداوم حرکت صعودی را برای مدت طولانی نشان دهد؛ اما نمودار هفتگی بیت کوین بیانگر یک وضعیت نزولی و صعودی است.

نمودار هفتگی بیت کوین
نمودار هفتگی بیت کوین

سناریوی نزولی

پس از چندین ماه تثبیت قیمت در محدوده ده هزار دلار، بازار صعودی قدرتمند با شکستن مقاومت و حرکت رو به بالای بیت کوین می‌توانست بیش از هر زمان دیگری معتبر شناخته شود که این اتفاق رخ نداد. پادشاه ارزهای دیجیتال پس از شکستن ضلع پایین مثلث ریزشی، افت قیمت شدیدی را تجربه کرد؛ بطوریکه حتی قدرت کافی برای پولبک و بازگشت دوباره به سطح قبلی را نداشت.

حرکات قیمتی بیت کوین مشابه آن چیزی است که در نوامبر ۲۰۱۸ رخ داد که به دنبال آن فشار روند نزولی و نبود نوسان برای چندین ماه، بیت کوین را در قیمت زیر ۴,۰۰۰ دلار به تله انداخت.

پس از ریزش ۲۴ سپتامبر تون ویز (Tone Vays)، تحلیلگر معروف توییتر، مدعی شد که هیچ سرمایه‌ جدیدی از سوی سرمایه‌گذاران خرد وارد بازار نشده است. نبود علاقه و جذب سرمایه‌ از سوی سرمایه‌گذاران خرد می‌توند دلیلی برای ادامه نیافتن روندی باشد که از ابتدای ماه آوریل آغاز شده بود و با رسیدن بیت کوین به قیمت ۱۳,۸۸۰ به اوج خود رسید.

سناریوی صعودی

از سوی دیگر در سناریوی صعودی، بیت کوین هنوز به سطح اصلاح فیبوناچی ۰.۶۱۸ نرسیده است. این سطح که از آن به عنوان نسبت طلایی هم یاد می‌شود، اغلب اوقات برای بیت کوین به عنوان قیمتی مطرح بوده که حجم تقاضا از عرضه پیشی می‌گرفته است. نگاه کردن با چنین دیدی به نمودار بیت کوین، اصلاح و کاهش اخیر آن را می‌تواند توجیه کرده و منطقی جلوه دهد.

قیمت بیت کوین در نزدیکی حمایتی قرار دارد که در تایم‌فریم هفتگی چندین بار به آن واکنش نشان داده است. علاوه بر این، اصلاح قیمتی اخیر بخشی از ادامه رشد مداوم بیت کوین در بین ماه‌های آوریل تا جولای ۲۰۱۹ به شمار می‌آید.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

بیت کوین پس از مواجهه با مقاومت روانی ۱۱,۰۰۰ دلار، با ریزش قیمتی مواجه شد و ممکن است طی ۲۴…

بیت‌ کوین هفته‌ی گذشته بازار نسبتا پرنوسانی را شاهد بود که با صعود آن به سقف قیمتی ۸,۸۰۰ دلار همراه…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب