Scroll Top
بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی: تعداد زیادی از بانک‌های مرکزی جهان روی ارزهای دیجیتال ملی کار می‌کنند

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی: تعداد زیادی از بانک‌های مرکزی جهان روی ارزهای دیجیتال ملی کار می‌کنند

مطالعه بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی درباره ارزهای دیجیتال ملی، استیبل کوین‌ها و ارزهای دیجیتال حاکی از آن است که بسیاری از بانک‌های مرکزی روی عرضه ارزهای دیجیتال ملی کار می‌کنند.

به گزارش بلاک کریپتو، بانک‌های مرکزی وقت‌شان را برای کارکردن روی ارزهای دیجیتال و صدور آنها اختصاص می‌دهند، اما نتایج یک نظرسنجی جدید که بانک تسویه‌حساب‌های بین‌المللی انجام داده است نشان می‌دهد که آنها علاقه زیادی به استیبل کوین‌ها دارند.

این نظرسنجی که روز چهارشنبه منتشر شد، یک سال پس از آخرین مطالعه گسترده بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی درباره وضعیت بانک‌های مرکزی که روی ارزهای دیجیتال کار می‌کنند انجام شد و در آن، از ۶۰ بانک مرکزی پرس‌وجو به عمل آمد. به گفته برگزارکنندگان این نظرسنجی، از زمان انجام مطالعه قبلی، بانک‌های مرکزی بیشتری به سمت برنامه‌های آزمایشی که فراتر از آزمایش‌های اولیه است حرکت کرده‌اند. این در حالی است که با توجه به اینکه حدود ۶۰ درصد از بانک‌های مرکزی مورد مطالعه در مراحل اولیه هستند، هنوز زمان زیادی تا راه‌اندازی ارزهای دیجیتال ملی مانده است.

در این تحقیق آمده است:

اکنون بیشتر بانک‌های مرکزی به طریقی در حال بررسی ارزهای دیجیتال ملی هستند و این تحقیق به‌طور کلی حاکی از حرکتی مستمر از پژوهش‌های صرفاً مفهومی به‌سمت برنامه‌های آزمایش عملی است؛ اما با وجود این پیشرفت‌ها، به نظر می‌رسد تا انتشار گسترده ارزهای دیجیتال ملی هنوز زمان زیادی مانده باشد.

درباره استیبل کوین‌ها، مطالعه بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی نشان داد که دو سوم بانک‌های مرکزی روی استیبل کوین‌ها یا ارزهای دیجیتالی که به گونه‌ای با ارزهای فیات مثل دلار آمریکا مرتبط هستند، تمرکز کرده‌اند. آن‌ها در این مرحله در حال بررسی تاثیر استیبل کوین‌ها روی ثبات پولی و مالی هستند.

در این مطالعه به‌شکل گذرا از تتر به‌عنوان عرضه‌کننده استیبل کوین USDT و از بیت کوین به عنوان یک ارز دیجیتال نام برده شده است. در مورد ارزهای دیجیتال نیز در این مطالعه گفته شده که بانک‌های مرکزی آن‌ها را به‌عنوان محصولاتی با نفوذ اندک می‌شناسند که فاقد کارکرد گسترده به‌عنوان ابزار پرداخت هستند.

در این بخش از تحقیق می‌خوانیم:

بسیاری از ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۰ شاهد جهشی در قیمت‌شان بودند که اقتضای طبیعت آن‌ها به‌عنوان دارایی‌های پرریسک بود. این افزایش در حالی بود که هیچ تغییری در استفاده از آن‌ها در پرداخت‌ها روی نداده است. در واقع، بیشتر بانک‌های مرکزی همچنان به ارزهای دیجیتال به‌عنوان محصولات جاویژه می‌نگرند.

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی علاوه بر این مطالعه، اظهاراتی را از آگوستین کارستنس (Agustín Carstens)، رئیس این بانک، منتشر کرد که گفته بود وظیفه عرضه ارزهای دیجیتال بر عهده بانک‌های مرکزی است.

به‌گفته کارستنس، اگر نیاز به ارزهای دیجیتال باشد، منتشرکنندگان آن باید بانک‌های مرکزی باشند. در این صورت ارزهای دیجیتال ملی می‌توانند با تحریک رقابت و کارآیی در پرداخت‌ها، به‌عنوان یک عامل تسریع‌کننده در نوآوری عمل کنند.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

نارندرا مودی (Narendra Modi)، نخست‌وزیر وقت هند، تازه‌ترین قربانی یک هک توییتری است. آن‌طور که پیداست، مهاجمان سایبری با هک…

عده‌ای از شهروندان کالیفرنیا با الهام از طرح برگزیت که به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا انجامید، درصدد استقلال کالیفرنیا…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب