Scroll Top
با وجود تحریم‌های گسترده، بانک مرکزی روسیه همچنان به‌دنبال ممنوع‌کردن ارزهای دیجیتال است

با وجود تحریم‌های گسترده، بانک مرکزی روسیه همچنان به‌دنبال ممنوع‌کردن ارزهای دیجیتال است

در حالی که مقامات غربی برای پیش‌گیری از دورزده‌شدن تحریم‌ها به‌دنبال منع دسترسی مقامات و شهروندان روسیه به ارزهای دیجیتال هستند، بانک مرکزی این کشور همچنان اصرار دارد که باید ارزهای دیجیتال را در روسیه ممنوع اعلام کرد؛ اما چرا روس‌ها در چنین شرایط بحرانی‌ای برای ممنوع‌کردن ارزهای دیجیتال پیش‌قدم شده‌اند؟

به گزارش کوین تلگراف، اخیراً دولت اوکراین خواستار «مسدودکردن» دارایی‌های دیجیتال شهروندان عادی روسیه، به‌دلیل جنگ ادامه‌دار بین دو کشور شده است. متحدان اروپایی‌ اوکراین نیز نگرانی‌های روبه‌افزایشی درباره استفاده روسیه از ارزهای دیجیتال برای دورزدن تحریم‌های غرب دارند.

با این حال، به نظر می‌رسد یکی از بزرگترین حامیان منع دسترسی شهروندان عادی روسیه و مؤسسات مالی این کشور به ارزهای دیجیتال، در واقع خود بانک مرکزی روسیه (CBR) است. همان طور که خبرگزاری محلی «tass.ru» روز پنجشنبه گزارش داد، بانک مرکزی روسیه همچنان به موضع خود مبنی بر ممنوعیت عرضه، استخراج و گردش ارزهای دیجیتال در این کشور پایبند است.

یک مقام مسئول در بانک مرکزی روسیه اعلام کرده است:

بانک مرکزی در حال حاضر از موضعی که قبلاً در سایت رسمی اعلام و منتشر کرده بود حمایت می‌کند. بنابراین در رابطه با این موضوع چیز جدیدی برای گفتن وجود ندارد.

در زمان جنگ، کشورها معمولاً نیاز دارند هزینه‌های خود را به‌طور چشمگیری افزایش دهند و غالباً این کار را با چاپ پول جدید انجام می‌دهند تا هزینه‌های نظامی خود را تأمین کنند. با این حال، این امر به تورم افسارگسیخته منجر می‌شود و در نتیجه شهروندان را ترغیب می‌کند برای محافظت از پس‌انداز خود، ارز رسمی آن کشور را با ارزهای خارجی، از جمله ارزهای دیجیتال کنونی معاوضه کنند.

این کار به‌نوبهٔ خود فشار فروش سنگینی بر پول ملی ایجاد می‌کند، نرخ ارزهای خارجی را بالا می‌برد و تلاش‌های دولت برای تأمین مالی جنگ را مختل می‌کند. در نتیجه، همان طور که روسیه و اوکراین قبلاً اقدام کرده‌اند، کشورها معمولاً در زمان جنگ قوانین سخت‌گیرانه ارزی اعمال می‌کنند. بنابراین، استفاده از ارزهای دیجیتال که باعث بی‌ثبات‌شدن روبل می‌شود و به‌نوعی تلاش‌های روسیه برای تأمین مخارج جنگ را با مانع مواجه می‌کند، به‌عنوان یک ایراد مهم در مقابل مزایایی که برای فرار از تحریم‌ها دارند، به حساب می‌آید.

بر اساس گزارش هفته پیش مؤسسه تحقیقاتی آرکان ریسرچ (Arcane Research)، حجم معاملات روزانه تتر به روبل در صرافی بایننس به بالاترین حد خود، یعنی ۳۵ میلیون دلار رسیده است. به نظر می‌رسد کاربران روسی شبکه‌های اجتماعی عمیقاً نگران کاهش ارزش روبل و نحوه استفاده از ارزهای دیجیتال برای محافظت از پس‌انداز خود هستند.

کاربری با نام رومن بوچین (Roman Buchyn) در حساب خود نوشته است:

شما ناچار هستید چیزی [مانند ارز دیجیتال] بخرید؛ ارزش روبل به‌زودی کمتر از دستمال توالت خواهد بود.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters

نارندرا مودی (Narendra Modi)، نخست‌وزیر وقت هند، تازه‌ترین قربانی یک هک توییتری است. آن‌طور که پیداست، مهاجمان سایبری با هک…

عده‌ای از شهروندان کالیفرنیا با الهام از طرح برگزیت که به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا انجامید، درصدد استقلال کالیفرنیا…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب