Scroll Top
توقف فارم بزرگ آمریکایی با سقوط قیمت بیت کوین

توقف فارم بزرگ آمریکایی با سقوط قیمت بیت کوین

اگرچه بازار ارزهای دیجیتال بعد از فشار فروش سنگین در هفته‌های اخیر و ریزش قیمت، کمی خود را بازیافته است، اما افت و تلاطم قیمت بیت کوین باعث ناپایداری و تعطیلیِ کار تعداد قابل توجهی از ماینرها شده است.

به گزارش کوین تلگراف، بلافاصله بعد از سقوط قیمت بیت کوین به زیر ۴,۰۰۰ دلار در ۱۳ مارس (۲۳ اسفند ۱۳۹۸)، هلدینگ «DPW» که یک هلدینگ ثبت شده در بازار سهام «Nasdaq» است، اعلام کرد که به طور موقت بخش ماینینگ ارز دیجیتال خود که «دیجیتال فارمز» (Digital Farms) نام دارد را تعطیل می‌کند.

طبق اظهارنامه تجاری منتشر شده توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) در ۱۸ مارس (۲۸ اسفند)، تعلیق دیجیتال فارمز بخشی از تغییرات و تعطیلی‌های دیگری است که DPW در واکنش به همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ انجام داده است.

با این حال، درحالی که تغییرات در سایر مشاغل و کسب و کارهای این شرکت مستقیما با تاثیرات بیماری کووید-۱۹ در ارتباطند، گفته می‌شود دیجیتال فارمز به دلیل سقوط اخیر قیمت بیت کوین به حالت تعلیق و تعطیلی درآمده است. در این گزارش آمده است:

عملیات ماینینگ در دیجیتال فارمز تا زمان نامعلومی به حالت تعلیق درآمده است، این تصمیم در درجه اول به دلیل افت شدید قیمت بیت کوین گرفته شده است.

دیجیتال فارمز یک شرکت زیرمجموعه هلدینگ DPW است که قبلا با نام «سوپر کریپتو ماینینگ» (Super Crypto Mining) شناخته می‌شد. این شرکت سخت‌افزار استخراج اختصاصی DPW بنام «انت‌ایتر» (AntEater) را با همکاری سامسونگ، غول عرصه فناوری، توسعه داده است.

در ماه می سال ۲۰۱۹ (اردیبهشت ۱۳۹۸)، دیجیتال فارمز موفق شد با دریافت ۶۱۷,۰۰۰ فوت مربع تسهیلاتِ دارای امکانات در آمریکا و دستیابی به ۲۸ مگاوات قدرتِ استخراج و زیرساختی برای پشتیبانی تا ۳۰۰ مگاوات، سوددهی کلی استخراج را افزایش دهد.

اعلامیه تعلیق دیجیتال فارمز درست ۶۰ روز قبل از هاوینگ بعدی بیت کوین در ماه می (اردیبهشت ۹۹) صادر شد. هاوینگ یکی از رویدادهای مورد انتظار در جامعه ارزهای دیجیتال است که طی آن، کاهش ۵۰ درصدی پاداش استخراج در شبکه بیت کوین را شاهد خواهیم بود.

هاوینگ بیت کوین هر ۴ سال یکبار اتفاق می افتد، براساس تجارب گذشته، هاوینگ‌ها هر بار باعث رشد چشمگیر قیمت بیت کوین شده‌اند. با این حال، برخی از فعالان حوزه ارزهای دیجیتال معتقدند که هاوینگ بعدی بیت کوین تاثیر کمی روی قیمت آن خواهد داشت یا حتی کاملا بی‌اثر خواهد بود.

اگرچه برخی فعالین در جامعه کریپتو پیش‌بینی افزایش قیمت بیت کوین تا قبل از هاوینگ را داشتند، بیت کوین دقیقا روند مخالف این پیش‌بینی‌ها را در مارس ۲۰۲۰ (اسفند ۱۳۹۸) تجربه کرد. در ۱۳ مارس امسال (۲۳ اسفند ۱۳۹۸)، به جای اینکه پاداش استخراج بیت کوین نصف شود، قیمت آن نصف شد و به ۳,۶۰۰ دلار رسید. در اوج سقوط، بیت کوین افت قیمت روزانه ۵۰ درصدی را تجربه کرد.

سقوط آزاد قیمت بیت کوین متعاقبا باعث کاهش سود استخراج و در نتیجه عدم ثبات وضعیت ماینرها شده است. براساس گزارش شرکت آماری بلاک چین «گلس‌نود» (Glassnode)، این مساله باعث شد برخی از ماینرها قدرت هش خود را از شبکه خارج کنند.

براساس گزارش استخر استخراج چینی «F2Pool» در ۱۲ مارس (۲۲ اسفند)، درآمد روزانه استخراج بیت کوین نسبت به نوامبر و دسامبر سال ۲۰۱۸ (آبان و آذر ۱۳۹۷) کاهش بیشتری داشته است.

با سقوط قیمت بیت کوین و خروج تعدادی از ماینرها از شبکه به خاطر کاهش سودآوری استخراج، شبکه بیت کوین دومین سقوط بزرگ تاریخ خود در سختی شبکه را تجربه کرد. گزارش گلس‌نود نشان می‌دهد که سختی شبکه در ۲۵ مارس (۶ فروردین) نزدیک به ۱۶ درصد کاهش داشته است. سختی شبکه شاخصی است که نشان می‌دهد چه مدت زمانی طول می‌کشد تا تراکنش‌های جدید به شبکه بیت کوین اضافه شوند.

درحالی که برخی از بزرگان این حوزه معتقدند پایین آمدن سختی شبکه باعث تکمیل «چرخه کاپیتولاسیون ماینرها» می‌شود، سایر افراد معتقدند که چنین اتفاقاتی می‌تواند نشان‌دهنده کف قیمتی در بازار باشد.

در زمان نگارش خبر، بیت کوین با قیمت ۶,۲۰۰ دلار معامله می‌شود و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۷ درصد کاهش قیمت داشته است.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

اولین دستگاه خودپرداز بیت‌کوین در هتل Hlemmur Square ایسلند، نصب و راه اندازی شد. بنابر گزارشات موجود، گفته شده که این…

این ایده که به راحتی کامپیوتر خودتان را روشن کنید و یا اینکه به وسیله تجهیزات استخراج ارزهای دیجیتال در…

این بدافزار به مجرمان سایبری اجازه می‌دهد تا براحتی به پلت‌فرم‌های استخراج ارزهای دیجیتالی دسترسی یابند. به تازگی بدافزاری به…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب