Scroll Top
جف بزوس از مدیرعاملی آمازون کناره‌گیری کرد؛ طرفدار ارزهای دیجیتال جایگزین او می‌شود

جف بزوس از مدیرعاملی آمازون کناره‌گیری کرد؛ طرفدار ارزهای دیجیتال جایگزین او می‌شود

جف بزوس اعلام کرده است که از مدیرعاملی آمازون کنار خواهد رفت. قرار است اندی جسی به‌عنوان جانشین وی، تا پایان سال ۲۰۲۱ فعالیت خود را آغاز کند. جسی پیش‌تر مسئول نظارت بر دو پروژه بلاک چینی آمازون بوده است.

به گزارش کوین تلگراف، آمازون امروز اعلام کرد که جف بزوس (Jeff Bezos)، بنیان‌گذار و مدیرعامل این شرکت، قصد دارد از سمت مدیرعاملی کناره‌گیری کند. اندی جسی (Andy Jassy)، مدیر بخش وب سرویس آمازون (AWS) جایگزین وی خواهد شد. جسی پیش‌تر مسئولیت نظارت بر محصولات رمزنگاری‌شده آمازون را بر عهده داشته است.

بزوس در نامه‌ای خطاب به کارمندان خود نوشته است که از این پس در سمت رئیس هیئت‌مدیره آمازون فعالیت خواهد کرد. جایی که به‌گفته خودش می‌تواند تمام انرژی و حواس خود را بر روی تولید محصولات جدید و خلق ابتکارها متمرکز کند. برنامه انتقال بزوس طی ماه‌های آینده انجام خواهد گرفت.

بزوس در مورد جسی، مدیرعامل جدید آمازون، گفته است:

او یک رهبر برجسته خواهد بود و اطمینان کامل مرا با خود دارد.

توجه دنیای ارزهای دیجیتال به سابقه جسی در حوزه بلاک چین معطوف شده است، چراکه انتخاب جسی می‌تواند نشانه‌ای برای تغییر استراتژی‌های سومین شرکت بزرگ جهان باشد.

جسی در سال ۲۰۱۷ یک بررسی جامع با موضوع فناوری بلاک چین و کاربرد آن در تجارت آمازون ارائه کرد. وی در بیانیه‌ خود در یکی از کنفرانس‌های آمازون با عنوان ری‌اینونت (Re:Invent) اعلام کرد که شک دارد بلاک چین برای آنها کاربردی بیشتر از دفتر کل توزیع‌شده (Distributed Ledger) داشته باشد. جسی همچنین گفته بود که او و تیمش به این حوزه علاقه‌مند هستند. با این حال سیاست‌های آمازون نشان می‌دهد که این شرکت تنها با تکیه بر «علاقه» و این مسئله که یک فناوری فقط «جالب» است، روی چیزی کار نمی‌کند.

جسی راه را برای کاوش بیشتر در این حوزه باز گذاشت و گفت:

مشتریان ما به هر سمتی بروند، ما را هم به دنبال خود می‌کشند.

جسی در سال ۲۰۱۸ با کار بر روی شبه بلاک چین‌ها (Quasi-Blockchain) جلو رفت و بر راه‌اندازی دو محصول بلاکچینی مختلف از جمله پایگاه داده دفتر کل کوانتومی (Quantum Ledger Database) و بلاک چین کنترل شده آمازون نظارت داشت. این محصولات ضمن ایجاد یک پایگاه داده متمرکز، دارای ویژگی‌های رمزنگاری بودند.

علیرغم این فعالیت‌ها، آمازون عمدتاً با تصویر یک فدایی در رسانه‌های حوزه ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود که در نهایت تمام تقصیرها بر گردن آن انداخته می‌شود. کوین بیس (Coinbase) در نوامبر ۲۰۲۰ (آبان) اعلام کرده بود که قطعی وب سرویس‌های آمازون یکی از دلایل اصلی اختلال‌های مکرر این صرافی است.

با آغاز به کار مدیرعامل جدید، جامعه ارز دیجیتال مشتاق است ببیند اگر قرار باشد تغییری ایجاد شود جسی این کار را انجام می‌دهد یا خیر.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

این روزها اخبار مسدود شدن اکسچنجها یا مبادله کنندگان ارزهای دیجیتال در چین سر و صدای زیادی کرده و باعث…

پلتفرم معاملاتی InvestFeed که در نیویورک مستقر است، برای اولین بار پلتفرم سهام خود را پایین آورد و  ارز رمزنگاری‌شده را…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب