کریس جیانکارلو (Chirs Giancarlo)، مشهور به پدر کریپتویی (Crypto Dad) و رئیس
سابق کمیسیون معاملاتی معاملات آتی کالا ایالاتمتحده (CFTC)،
در تازهترین مصاحبه خود، سیستمهای فعلی مالی دنیا را منسوخ دانسته است.
به گزارش کوین دسک، جیانکارلو در صحبتهای خود بر ضرورت اصلاح این سیستمها نیز تاکید کرده است. او در بخشی از اظهاراتش عنوان میکند:
طی پنج سال ریاستم [در کمیسیون] چندین موج از دیجیتالی شدنِ دنیا را به چشم دیدم. اولین موج چیزی را ایجاد کرد که اینترنت امروز است. در حال حاضر، اما، شاهد چیزی هستیم که مردم از آن با عنوان دیجیتالی شدن ارزش یا اینترنت ارزش یاد میکنند.
پیشتر از جیانکارلو برای همکاری در ایجاد دلار دیجیتال دعوت شده بود و در حال حاضر نیز با دنیل گورفین (Daniel Gorfine) بر روی ایجاد و انتشار چهارچوبِ نهاییِ یک ارز کاملا دیجیتال کار میکند. گورفین سابقاً به عنوان مسئول پژوهشگاه CFTC مشغول به کار بوده است. این پروژه فعلاً در مرحله آزمایش قرار دارد.
جیانکارلو در بخش دیگری از
صحبتهایش میافزاید:
به این مسئله هم خیلی فکر میکردم چطور شد که اجازه دادیم تمام زیرساختهای فیزیکی (مثل پلها، تونلها و فرودگاهها) برای چندین و چند سال [در زندگی ما] حضور داشته باشند. همه این سازهها هنرهای دهههای پنجاه و شصت (میلادی) بودند. [اما] حالا دیگر تاریخ مصرفشان گذشته است. بخش عمدهای از زیرساختهای مالی ما نیز سالهای سال است که به همان شیوه قدیمی باقی ماندهاند.
جیانکارلو پس از ترک کمیسیون معاملاتی معاملات آتی آمریکا، به اتاق بازرگانی دیجیتال این کشور پیوسته است و به عنوان مشاور با آنها همکاری میکند. او یکی از اعضای هیئتمدیره مدیره «امریکن فایننشال اکسچنج» (American Financial Exchange) نیز هست. جیانکارلو را میتوان یکی از افراد تأثیرگذار در حوزه قانونگذاری ارزهای دیجیتال دانست؛ چرا که در طول فعالیتش به عنوان رئیس CFTC تلاش زیادی برای تصویب قوانین روشنتر کرد.
در این باره بیشتر بخوانید:
- رئیس فدرال رزرو: دلار دیجیتال را بررسی میکنیم؛ دلار قلب تپنده آمریکاست و نباید ضعیف شود
- آمریکا به دنبال عرضه دلار دیجیتال برای مبارزه با کرونا
- مقاله (وایت پیپر) دلار دیجیتال آمریکا منتشر شد
- کنگره آمریکا عرضه یک دلار دیجیتال را بررسی میکند
- رئیس بانک مرکزی آمریکا: شرکتهای خصوصی نباید در ساخت ارز دیجیتال ملی دخالت کنند
- اولین گزارش تحقیقاتی دلار دیجیتال منتشر شد؛ پردازش ۱.۷ میلیون تراکنش در ثانیه!