Scroll Top
قیمت یک ارز دیجیتال جدید در عرض چند ساعت ۹۹.۹ درصد سقوط کرد!

قیمت یک ارز دیجیتال جدید در عرض چند ساعت ۹۹.۹ درصد سقوط کرد!

بهای توکن پروژه دیفای هات داگ (Hotdog) در عرض تنها ۵ دقیقه از ۴,۰۰۰ دلار به ۱ دلار سقوط کرد.

به گزارش کوین تلگراف، هات داگ، تازه‌ترین پروژه دیفای با وعده پرداخت سود هنگفت است که تنها در عرض چند ساعت پس از راه‌اندازی سقوط کرد و نیست‌ونابود شد.

این پروتکل دیفای با وعده جنون‌آمیز یک میلیون درصد سود سالیانه درصدد بود تا ارائه‌دهندگان نقدینگی را تطمیع کند. گفتنی است این پروژه، یکی دیگر از همزادهای پروژه پرطرفدار یونی سواپ (Uniswap) است که جا پای پلتفرم‌هایی همچون سوشی (Sushi) و کیم‌چی (Kimchi) گذاشته است.

طبق داده‌های یونی‌سواپ دات‌اینفو (Uniswap.info)، پروژه هات داگ‌سواپ (HotdogSwap) در روز ۲ سپتامبر (۱۲ شهریور) راه‌اندازی شد و بهای توکن آن در عرض تنها چند ساعت به ۵,۰۰۰ دلار رسید. هم‌اکنون بنابر داده‌های ارائه‌شده در داشبورد هات داگ سواپ، بهای این توکن با سقوطی یکباره به ۰.۰۳۳۲ دلار رسیده است.

گفتنی است یکی از کاربران ردیت طی یادداشتی، دلایل سقوط توکن هات داگ را از 4,000  دلار به ۱ دلار در عرض ۵ دقیقه توضیح داده است. شماری از کاربران توییتر از جمله lowstrife و Ivan on Tech نیز در مورد این توکن، دست به انتشار توییت‌هایی زده‌اند. Lowstrife در توییتر خود نوشته است:

سقوط از ۴,۰۰۰ دلار به ۱ دلار در عرض تنها ۵ دقیقه!

بسیار خوب دوستان، اکنون می‌توانید معاملات این توکن را متوقف کنید.

ادوارد مورا (Edward Morra)، معامله‌گر سرشناس نیز سقوط ارزش توکن هات داگ را به پروژه پانزی بیت کانکت (Bitconnect) تشبیه کرده و نمونه‌هایی را از چندین توکن دیفای جعلی دیگر نام برده که در عرض تنها ۲۴ ساعت با خاک یکسان شده‌اند:

قسم می‌خورم که اوضاع و احوال کنونی حاکم بر بازار دیفای، بدتر از حتی اوضاع بیت کانکت است. هات داگ تنها یک نمونه است و طی ماه‌های اخیر، ده‌ها توکن جعلی در حوزه دیفای سربرآورده‌اند.

گفتنی است هات داگ همانند پروژه سوشی به ارائه‌دهندگان نقدینگی اجازه می‌دهد تا با سپرده‌گذاری توکن‌های استخر نقدینگی یونی سواپ، توکن HOTDOG به دست بیاورند. دارندگان این توکن از این امکان برخوردار می‌شوند تا بخشی از کارمزد این پروتکل را که در توکن آن انباشته می‌شد، حتی در صورت برداشت نقدینگی، دریافت کنند.

هات داگ، پروژه شبیه‌سازی‌شده دیگری است که در بحبوحه جنون کشت سود (Yield Farming) و با تقلید از یام فایننس (Yam Finance) راه‌اندازی شده است. گفتنی است یام فایننس، پروژه‌ای شبیه‌سازی‌شده از یرن فایننس، نخستین پروژه‌ای بود که ایده پاداش‌دهی استخرهای نقدینگی را با مفهوم توکن‌های ۱۰۰ درصد تحت تملک جامعه کاربری معرفی کرد. این پروژه، راه را برای ظهور سیل‌آسای دیگر پروژه‌های کپی در حوزه دیفای باز کرد. گفتنی است این پروژه‌ها سعی در کپی‌کردن پروتکل‌های کنونی دیفای از جمله یونی‌سواپ داشتند. این پروژه‌ها با راه‌اندازی وب‌سایتی برای خود، توکن‌هایی با اسامی مشابه با خوراکی‌های پرطرفدار عرضه کردند تا از آنها برای وعده اعطای پاداش به کاربران از همه‌جا بی‌خبر استفاده کنند.

هر کسی می‌تواند توکنی را روی پروتکل یونی‌سواپ فهرست کند؛ از این رو، با اختصاص مقداری اتر برای تأمین نقدینگی اولیه و تعریف توکن جدید، می‌توان چنین توکن‌هایی را عرضه کرد. کامیلا روسو (Camila Russo)، متخصص حوزه دیفای در تازه‌ترین شماره خبرنامه خود موسوم به دفیانت (Defiant) نوشته است:

آنها (گردانندگان پروژه‌های جعلی) با تنظیم موجودی اتر نسبت به توکن می‌توانند یک قیمت تورمی را برای توکن صلب و به‌شدت غیرنقدشونده خود تنظیم کنند.

به آن دسته از معامله‌گران دیفای که به سوی این پروژه‌های پرسود جنون‌آمیز هجوم می‌برند، فارمرهای منحط یا دجن (Degen) می‌گویند. آن‌ها ابتدا، قیمت توکن را به‌شدت افزایش می‌دهند که باعث رشد بازده آنها نیز می‌شود. سپس در ادامه، وقتی توانستند همگان را اغوا کنند، به‌سرعت پول خود را از توکن‌ها خارج می‌کنند و درحالی که سود هنگفتی به جیب زده‌اند، دیگر معامله‌گران را به خاک سیاه می‌نشانند؛ درست مانند اتفاقی که برای پروژه هات داگ رخ داد. بسیاری این پروژه‌ها را هم‌ردیف طرح‌های پانزی یا پامپ و دامپ‌ها قلمداد می‌کنند.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

این تحلیل مربوط به گذشته بوده و در حال حاضر قابل اتکا نمی باشد ، جهت مطالعه تحلیل های روز…

ویتالیک بوترین، مخترع اتریوم، حرف های جالبی در مورد وضعیت فعلی ICO زد. او گفت که فروش زیاد توکن ها…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب