کنگره آمریکا در نظر دارد با توسعه یک سیستم مبتنی بر فناوری بلاک چین، امکان رأیگیری از راه دور را برای رأیگیریهای داخلی مجلس سنا، فراهم کند.
به نقل از کوین تلگراف، یادداشتی داخلی در سنا، این موضوع را فاش کرده است که با توجه به همهگیری ویروس کرونا، کنگره آمریکا در حال بررسی فناوری بلاک چین به منظور ایجاد بستری مناسب برای رأیگیری از راه دور است.
در این گزارش آمده است که میتوان از بلاک چین در کنار اپلیکیشنهایی با برخورداری از ویژگی رمزنگاری سرتاسر (E2EE) به منظور تسهیل روند رأیگیری استفاده کرد.
یادداشت مذکور پس از برگزاری میزگرد کمیسیون فرعی و دائمی بازرسی، پیرامون ادامه روند کار مجلس سنا و ایجاد امکان رأیگیری از راه دور در شرایط بحران، نوشته شده است. از سوی دیگر، طی هفته جاری، دومین نشست مجلس سنا با همین محوریت برگزار خواهد شد.
در این سند عنوان شده است که هم مجلس سنا و هم مجلس نمایندگان همواره به صورت حضوری جهت رسیدگی به امور مختلف از جمله برگزاری جلسات بررسی، سخنرانیهای قانونی و رأیگیری گرد هم جمع میشوند. در بخش دیگری از یادداشت آمده است:
هیچ کدام از قانونگذاران (هم مجلس نمایندگان و هم سنا) برنامهای برای اجرای از راه دور این امور ندارند.
در بخشی از این یادداشت آمده است که فناوری بلاک چین از طریق یک دفتر کل رمزنگاریشده، قادر است تا فرآیند رأیگیری را به صورت کاملا امن انجام دهد و اعتبار یک رأی را بررسی کند. تایید اعتبار و امنیت رأیگیری نیز به عنوان دو شاخصه اصلی در رأیگیریهای بلاک چینی عنوان شده است.
در این یادداشت همچنین آمده است:
فناوری بلاک چین میتواند برای انجام تراکنشها و ثبت الکترونیکی کاملا امن رأیها، محیطی امن و شفاف ایجاد کند. علاوه بر این، بلاک چین قادر است احتمال شمارش غیرصحیح رأیها را نیز کاهش دهد.
کنگره آمریکا همچنین به این موضوع اشاره میکند که سیستمهایی مشابه با بلاک چین، پیشتر نیز در فرایند رأیگیری انتخابات در برخی از کشورها مورد استفاده قرار گرفتهاند. این کنگره به انتخابات پارلمانی کشور استونی در سال ۲۰۱۹ اشاره میکند که در آن ۴۴ درصد از رأیها به صورت آنلاین ثبت شد.
این گزارش با مهم شمردن نگرانیهای موجود در مورد حملات ۵۱ درصدی به زیرساختهای انتخاباتی مبتنی بر بلاک چین، به این نکته اشاره میکند که سیستمهای مبتنی بر بلاک چین باید به نحو مناسبی عملیاتی شوند تا در مقابل این حملات مقاوم باشند.
اعضای مجلس سنا به بیان نگرانیهای خود در ارتباط با آسیبپذیریهای موجود در زمینه باگها و اشکالات رمزنگاری نیز پرداخت.
این یادداشت در حالی منتشر شده است که این روزها شاهد افزایش بحث و تبادل نظر در مورد کارآیی سیستمهای بلاک چینی برای مقابله با اثرات ویروس کرونا هستیم. برای مثال، چند تن از اعضای کنگره از استیو منوچین (Steve Mnuchin)، وزیر خزانهداری ایالات متحده، درخواست کردهاند برای توزیع محرکهای مالی از فناوری بلاک چین استفاده کند.
در این باره بیشتر بخوانید:
- اختصاص بخشی از بودجه ۷۰۰ میلیارد دلاری سنای آمریکا جهت مطالعه بر روی امنیت سایبری بلاک چین
- نیروی دریایی آمریکا از بلاک چین استفاده خواهد کرد !
- سیاستگذاران آمریکایی در تلاش برای مشخص کردن تعریف بلاک چین
- مامور سابق سیا: بلاک چین بزرگ ترین تهدید برای امنیت ملی آمریکاست
- آمریکا پیشتاز فرصتهای شغلی مرتبط با بلاک چین!
- نیروی فضایی آمریکا با یک شرکت بلاک چینی برای تأمین امنیت قرارداد امضا کرد