Scroll Top
گزارش: این احتمال وجود دارد که استیبل کوین‌ها تحت نظارت SEC قرار بگیرند

گزارش: این احتمال وجود دارد که استیبل کوین‌ها تحت نظارت SEC قرار بگیرند

گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که احتمالاً در آینده‌ای نزدیک مقامات آمریکایی مسئولیت نظارت بر استیبل کوین‌ها را به کمیسیون بورس و اوراق بهادار این کشور واگذار خواهند کرد. سیاست‌های جدید این کمیسیون می‌تواند بر فعالیت ارزهای دیجیتال باثباتی مانند تتر تأثیر بگذارد.

به گزارش کریپتو بریفینگ، بلومبرگ به‌تازگی گزارشی را منتشر کرده که نشان می‌دهد ممکن است در ادامه کمیسیون بورس آمریکا مسئولیت نظارت بر استیبل کوین‌ها را بر عهده بگیرد.

در گزارش بلومبرگ آمده است که وزارت خزانه‌داری ایالات‌ متحده و نهادهای دولتی دیگر به‌زودی گزارشی را منتشر خواهند کرد که اختیارات جدیدی را در رابطه با استیبل کوین‌ها به کمیسیون بورس و اوراق بهادار این کشور می‌دهد.

سیاست‌های کمیسیون بورس احتمالاً در آینده بر فعالیت استیبل کوین‌های متمرکزی مانند تتر، یو‌اس‌دی کوین (USDC)، بایننس یو‌اس‌دی (BUSD)، ترو یو‌اس‌دی (TrueUSD) و پکس دلار (Pax Dollar) تأثیر خواهد گذاشت.

این قوانین شبیه به قوانینی هستند که هم‌اکنون در مورد سپرده‌های بانکی اعمال می‌شود و شرکت‌ها را ملزم می‌کنند که به‌دنبال دریافت مجوزهای مربوطه باشند. برخی از شرکت‌های عرضه‌کننده استیبل کوین‌ها مانند سیرکل (Circle) که می‌خواهند در آینده به بانک‌های تجاری تبدیل شوند، از این رویکرد حمایت کرده‌اند.

همچنین بخوانید: نگرانی تازه درباره مسدودشدن تتر برای ایرانی‌ها؛ خطر تا چه حد جدی است؟

کمیسیون بورس آمریکا تاکنون بیشتر روی نظارت بر پروژه‌هایی تمرکز داشته است که در آنها توکن‌ها با وعده پرداخت سود به مشتریان فروخته می‌شدند. تمرکز این کمیسیون به‌خصوص روی شرکت‌هایی بوده است که عرضه اولیه ارزهای دیجیتال (ICO) یا فروش‌هایی مشابه را برنامه‌ریزی می‌کردند. این دارایی‌ها معمولاً به‌عنوان قراردادهای سرمایه‌گذاری و مشمول قوانین مربوط به تست هاوی (Howey Test) در نظر گرفته می‌شوند.

در ابتدا به نظر نمی‌رسد که محدوده اختیارات کمیسیون بورس آمریکا با استیبل کوین‌ها که برای در امان ماندن معامله‌گران از نوسانات بازار طراحی شده‌اند و بنابراین کاربردی در سرمایه‌گذاری با هدف کسب سود ندارند ارتباطی داشته باشد.

گری گنسلر (Gary Gensler)، رئیس کمیسیون بورس آمریکا، گفته هدف اصلی این سازمان نظارت بر تمام توکن‌هایی است که در فعالیت‌های سرمایه‌گذاری به کار گرفته می‌شوند و در نتیجه استیبل کوین‌ها هم با اینکه ذاتاً ریسک سرمایه‌گذاری ندارند، در این دسته‌بندی قرار می‌گیرند. گنسلر پیش از این استیبل کوین‌ها را با «ژتون کازینوها» مقایسه کرده و گفته بود که هر دوی آنها روشی آسان برای اقدام به سرمایه‌گذاری‌های پرخطر هستند.

از این گذشته، استیبل کوین‌ها با ریسک کاهش قیمت هم مواجه هستند. هر چند که تاکنون ارزش هیچ‌کدام از استیبل کوین‌های اصلی بازار سقوط نکرده‌، اما قیمت آنها به‌طور منظم نوساناتی جزئی داشته است.

احتمالاً بحث‌های اخیر درباره تتر و استیبل کوین جدید فیس‌بوک یعنی دییم (Diem)، باعث شده تا دولت آمریکا اختیارات جدیدی را در این زمینه به کمیسیون بورس بدهد.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

داده‌های جدید کوین متریکز (CoinMetrics) نشان می‌دهد که حداقل ۸۰ درصد از ارزش بازار پنج استیبل کوین شاخص بازار، در…

شرکت چینالایسیس (Chainalysis) به تازگی قابلیت ره‌گیری ارزهای پیگیر گریز نظیر زی‌کش و دش را به پلتفرم خود اضافه کرده…

چارلز هاسکینسون (Charles Hoskinson) بنیان‌گذار کاردانو، سرانجام تاریخ راه‌اندازی شلی (Shelley) را که گام مهم بعدی در نقشه راه کاردانو…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب