به گزارش منابع آگاه، بایننس مسدودسازی حسابهای متعلق به کاربران آمریکایی را آغاز کرده است. طبق اعلام بایننس، کاربران آمریکایی ۹۰ روز برای برداشت سرمایههای خود فرصت دارند.
به گزارش «The Block»، بایننس از جولای سال ۲۰۱۹، به صورت رسمی اعلام کرد که کاربران آمریکایی نمیتوانند از خدمات این صرافی استفاده کنند و از سپتامبر همان سال نیز محدودیتهای خود را در پلتفرم اعمال کرد.
این در حالی است که پس از اعلام رسمی بایننس، کاربران آمریکایی همچنان به خدمات صرافی دسترسی داشتند. برای اینکه یک فرد آمریکایی در بایننس حساب بسازد، تنها کافی است در فرم ثبتنام روی عبارت «من آمریکایی نیستم» کلیک کند!
گزارشهای تازه نشان میدهد که در حال حاضر بایننس با ارسال ایمیلهایی به کاربرانی که با آیپی (IP) آمریکا به پلتفرم متصل میشوند، آنها را نسبت به محدودیتهای اعمالی، آگاه میکند. در ایمیلهای ارسالی بایننس میخوانیم:
احتمال میدهیم که با توجه به آدرس آیپیهای اتصالی شما، حساب کاربریتان مربوط به آمریکا باشد. همسو با ملزومات قانونی، قادر به ارائه خدمات به شهروندان یا ساکنان آمریکا نیستیم.
اگر شهروند یا ساکن آمریکا هستید، خواهشمندیم داراییهای خود را در عرض ۹۰ روز منتقل کنید. میتوانید از بایننس آمریکا یا دیگر پلتفرمهای آمریکایی استفاده کنید.
یکی از اعضای تیم پشتیبانی بایننس در این باره گفت، به محض آنکه سیستمهای صرافی متوجه شود کاربری با آیپی آمریکا متصل شده باشد، ایمیل مذکور را به او ارسال خواهد کرد.
اقدام جدید بایننس پس از آن صورت میگیرد که دولت آمریکا پرونده قانونی تازهای را بر علیه صرافی بیت مکس (BitMEX) به جریان انداخته است.
در این پرونده، کمیسیون معاملاتی معاملات آتی کالای ایالات متحده، صرافی و بنیانگذاران بیت مکس را متهم کرده است که قوانین احراز هویت و ضد پولشویی را نقش کردهاند. پس از به جریان افتادن این پرونده، بیت مکس اجرای برنامههای احراز هویت خود را تسریع کرد و از تمام کاربران خواست تا تاریخ ۵ نوامبر (۱۵ آبان)، بهصورت کامل احراز هویت کنند. پیشتر این ضربالاجل تا فوریه ۲۰۲۱ بود.
صرافی دریبیت (Deribit)، رقیب بیت مکس، هم از کاربران خود خواسته است تا پایان سال ۲۰۲۰ نسبت به تکمیل احراز هویت خود اقدام کنند. شایان ذکر است که صرافی دریبیت هم استفاده کاربران آمریکایی از خدمات خود را ممنوع اعلام کرده است.
نباید فراموش کرد که صرافی بایننس بهشدت تحت نظر مراجع قانونی است. سپتامبر امسال (شهریور)، کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF)، در گزارشی تلویحاً از بایننس بهعنوان یک ارائهدهنده خدمات مالی یاد کرد که بهدنبال دورزدن قوانین است. گفته میشود که ساختار تجاری بایننس به گونهای است که با استفاده از آن مقامات قضایی و نظارتی را فریب میدهد و از این طریق کاربران آمریکایی خود را حفظ میکند.
بایننس، سپتامبر ۲۰۱۹، بخش آمریکایی صرافی خود با نام بایننس آمریکا را راهاندازی کرد، اما حجم معاملات این شاخه بایننس به نسبت صرافی اصلی بسیار پایین است.
در این باره بیشتر بخوانید:
- بررسی گزارش جنجالی رویترز؛ معاملهگران ایرانی باید نگران سختگیری بیشتر صرافیهای خارجی باشند؟
- مدیران بایننس درباره تحریم ایران: فعالیت ایرانیان مقیم خارج منعی ندارد
- بررسی شکایت کمیسیون بورس آمریکا از بایننس و ژائو؛ پاسخ بایننس چه بود؟
- گام نخست بایننس در راهاندازی صرافی آمریکایی؛ ارزیابی ۳۰ ارز دیجیتال در دستور کار
- صرافی هوبی حساب تمام کاربران چینی خود را مسدود میکند
- کوین مارکت کپ بخشی را ویژه نمایش ذخایر صرافیها اضافه کرد؛ بایننس و ۷۸میلیارد دلار دارایی