تحلیل ارائه شده در این مطلب صرفاً یک نظر شخصی از تحلیلگر است و وبسایت انتخاب هیچگونه مسئولیتی در قبال زیانهای احتمالی آن بر عهده نخواهد داشت.
با نگاهی به تاریخچه قیمتی بیت کوین میتوان یک حدس و گمان تکنیکال نسبتا بلند مدت درباره آینده قیمت بیت کوین ارائه داد.
در تایمفریم هفتگی قیمت در یک کانال صعودی بلند مدت حرکت میکرد که با شکستن آن، در موج صعودی بعدی ، بدنه این کانال در قیمت ۱۹۰۰۰ دلار تبدیل به یک مقاومت شده و باعث عرضه زیاد و همچنین ریزش قیمت گردید.
یک خط روند بلند مدت وجود دارد که بیت کوین میتوانست بر روی آن واکنش مثبتی نشان دهد (در قیمت حدود ۶۰۰۰ دلار)؛ اما با شکست آن سقوط شدیدی از این ارز دیجیتال شاهد بودیم. رسیدن شارپی (حرکت پرشیب قیمتی) به این خط روند خطرناک است چرا که امکان پولبک به خط روند و ریزش مجدد قیمت بیت کوین وجود دارد و باید احتیاط کرد.
روند قیمتی پیشرو
در تایمفریم هفتگی، قیمت در یک کانال صعودی فرضی قرار دارد و در صورتی که قیمت به کف کانال رسید و از سوی کندل تایمفریم هفتگی واکنش مثبتی مشاهده شد و همچنین شاهد کندلها و الگوهای برگشت قیمتی بودیم، میتوان امیدوار بود که قیمت با هدف بلندمدت سقف کانال در یک روند صعودی قرار گرفته است.
از نظر زمانی، ابزار زمان (TCR) را بر روی دو سقف گذشته اعمال کرده و این ابزار زمان تقریبی سقف سوم را نشان میدهد.
زمان تقریبی سقف سوم بر روی ۱۰۰% و یا حداکثر ۱۶۱.۸% است که در این حالت عدد ۱۶۱.۸% فیبوناچی بالاترین قیمت بیت کوین را در دسامبر سال گذشته نشان میدهد (ابزار زمانی بالای نمودار).
همچنین در ابزار زمانی (TCR) که در پایین نمودار قرار دارد ، بر روی دو کف بازار گذاشته تا کف قیمتی سوم را به ما بدهد .
همانطور که در نمودار نیز مشخص است، در ۶۱.۸% فیبوناچی که با ۱۶۱.۸% TCR بالایی نیز همپوشانی دارد، یک منطقه زمانی پر قدرت برای اتمام صعود بازار مشخص گردیده است.
همچنین در صورتی که در زمان ۶۱.۸% ابزار TCR که برای کف سوم قرار دادیم، سقف را به ما نشان دهد، به احتمال قوی در منطقه ۱۰۰% آن یعنی در حوالی بازه زمانی ۲۴ ماه می ۲۰۱۹ که بر روی نمودار نیز مشخص شده است، شاهد یک منطقه کف قیمتی مستحکم خواهیم بود.
نکته: شکل گرفتن منطقه کف قیمتی به معنی پایینترین قیمت بیت کوین در بازه زمانی مذکور نیست؛ اما احتمال بالایی وجود دارد که این بازه زمانی پذیرای روند صعودی بعدی باشد. حال قیمت در آن دوره میتواند کمتر یا حتی بیشتر از زمان فعلی باشد.
ابزار چنگال اندروز: قیمت همیشه در حال عمل و عکس العمل است؛ این ابزار نیز بیانگر این موضوع است. دو قانون از قوانین چنگال اندروز این مسئله را بازگو میکنند که قیمت ۸۰% مواقع تمایل دارد خود را به خط میانه برساند و معمولاً بعد از رسیدن به خط میانه یک پیوت میسازد. لازم به ذکر است که پیوت به معنی نقاط برگشت قیمت یعنی به بیان سادهتر همان سقف یا کف قیمت هستند.
در نمودار زیر شاهد این هستیم که در تایمفریم هفتگی قیمت به خط میانه چنگال رسیده و در حال کف سازی برای برگشت احتمالی قیمت است. اما لازمهی برگشت قیمت، تایید اسیلاتور استوکاستیک است که در محدوده اشباع فروش قرار دارد. با عبور رو به بالای خط سبز از خط قرمز در این اسیلاتور و حرکت به سمت بالای محدوده فروش اشباع نشان داده شده در نمودار، میتوان پیوت ساخته شده را تایید کرد و اظهار داشت که روند قیمت با هدف خط میانه چنگال جدید بعدی، وارد موج صعودی بلند مدت شده است.
نتیجه تحلیل
با توجه به توضیحات گفته شده مرتبط با رسیدن قیمت به کف کانال فرضی، واکنش آن و همچنین تمام شدن ظرف زمان قیمت در تاریخ گفته شده، با نگاه بلندمدت میتوان وارد فاز خرید شد.
البته امکان رنج شدن قیمت (حرکت افقی قیمت) در یک محدوده و یا صعود آن حداکثر تا ۶,۰۰۰ دلار و سپس سقوط مجدد، تا پر شدن ظرف زمانی قیمت وجود دارد.
توصیه میشود در صورت انجام خرید آن را به صورت پلهای و با تعیین حد ضرر مشخص انجام دهید.