شرکت «رایوت بلاک چین» (Riot Blockchain) که در زمینه استخراج ارزهای دیجیتال فعالیت دارد، از خرید تجهیزات اضافی برای افزایش هش ریت خود پس از هاوینگ خبر داده است.
به گزارش کوین تلگراف، این شرکت ماینینگ مستقر در آمریکا تعداد ماینرهای بیت کوین نسل جدید خود را دو برابر کرده است. این شرکت ۶ می (۱۷ اردیبهشت)، ۱,۰۴۰ انت ماینر اس ۱۹ (Antminer S۱۹) از بیت مین (Bitmain) خریداری کرده است.
ماینرهای جدید، برای شرکت ۱.۹ میلیون دلار هزینه در بر داشته است. رایوت بلاک چین پیش از این و در ۳۰ آوریل (۱۱ اردیبهشت)، ۱,۰۰۰ انت ماینر اس ۱۹ پرو خریداری کرده بود.
با پیشبینی این امر که این دستگاهها طی سه ماهه سوم سال جاری ارسال و مستقر شوند، رایوت انتظار دارد که تا سال ۲۰۲۱، این ۲,۰۴۰ انت ماینر اس ۱۹، هش ریت عملیاتیِ فارم را تا ۸۰ درصد افزایش دهند.
در مجموع، این شرکت پیشبینی میکند که پس از استقرار تجهیزات استخراج، توان محاسباتیش به ۴۵۷ پتاهش در هر ثانیه برسد. طبق این پیشبینی این توان محاسباتی با مصرف حداکثر ۱۶.۵ مگاوات برق، به دست خواهد آمد.
سخنگوی بیت مین در آمریکای شمالی اعلام کرد که این شرکت برای سالها با رایوت بلاک چین همکاری داشته و رایوت از محصولات انت ماینر بیت مین برای ادارهی دیتاسنترهای خود استفاده میکرده است.
خرید میلیون دلاری رایوت از بیت مین در همان روزی صورت گرفت که این غول سازندهی دستگاههای ایسیک، به بروز مشکلاتی در سری دستگاههای اس ۱۷ (Antminer S۱۷) که به تازگی عرضه شدهاند، اعتراف کرد. ماینرها نرخ خرابی ۳۰ درصدی را در واحدهای خود گزارش دادهاند.
این شرکت گفت که در حال مذاکره دربارهی راهحلهایی برای مشتریانی است که دستگاههای معیوب خریداری کردهاند. بیت مین از کاربرانی که با مشکل روبهرو شدهاند خواست تا مستقیماً با آنها تماس بگیرند.
در ماه آوریل (فروردین)، پس از اعلام این که شیوع ویروس کووید ۱۹، فعالیتهای این شرکت را در تأسیسات شهر اوکلاهاما تحت تأثیر قرار داده است، رایوت بلاک چین بخشی از ماینرهای اس ۱۷ خود را که به تازگی خریداری شده بود به نیویورک و تأسیسات ماینینگ متعلق به کوین مینت (Coinmint) انتقال داد.
هفتهی گذشته نیز، قاضی نیوجرسی، هفت دادخواستی را که علیه رایوت بلاک چین مطرح شده بودند رد کرد. این در حالی بود که از زمان طرح این شکایت دو سال گذشته بود. این پرونده، رایوت را به گمراه کردن سهامداران خود در ابتدای سال ۲۰۱۸ متهم کرده بود.