Scroll Top
معرفی انواع تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال

معرفی انواع تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال

یک سرمایه‌گذار موفق علاوه بر اینکه باید با نحوه خرید و نگهداری ارزهای دیجیتال آشنا باشد، باید انواع روش‌های تحلیل و چگونگی استفاده از آن‌ها را نیز بداند. یک سرمایه‌گذاری در صورتی که تنها با اکتفا به شنیده‌ها و حرف‌های دیگران اتفاق بیافتد، عاقبت خوشی در انتظارش نخواهد بود. در این مطلب ضمن تشریح انواع شیوه‌های تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال، منابع لازم برای یادگیری کامل هر یک را معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

بازار ارزهای دیجیتال مانند هر بازار مالی دیگر ویژگی‌هایی دارد که آشنا بودن با آن‌ها وظیفه هر سرمایه‌گذار و معامله‌گری است. وجود رفتارهای مشابه در بازارهای مالی که به پدیده‌های یکسانی منجر می‌شود، موجب شده تا اساس شیوه‌های تحلیلی که برای مثال در بازار بورس، بازار اوراق قرضه و بازار ارز دیجیتال به کار می‌روند، یکسان باشند. متداول‌ترین نوع تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال، تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال (بنیادین) است.

البته شیوه تحلیل دیگری تحت عنوان تحلیل احساسات نیز وجود دارد که چندان متداول نیست اما استفاده از شاخص‌های مربوط به آن مانند شاخص ترس و طمع در تحلیل ارزهای دیجیتال می‌تواند راهگشا باشد.

تحلیل فاندامنتال

تحلیل فاندامنتال ارزیابی پروژه و جنبه‌های مختلف آن با هدف تعیین یک ارزش حقیقی در زمان حال یا ارزش احتمالی در آینده است

این شیوه تحلیل انواع پارامترهای مالی و اقتصادی مربوط به یک دارایی را با هدف تعیین ارزش حقیقی آن ارزیابی می‌کند. در رابطه با ارزهای دیجیتال، تحلیل بنیادین در واقع همان بررسی پروژه مورد نظر از نظر اهداف، تیم، نقشه راه و رویدادهای پیش رو است. همچنین عوامل دیگری مانند صرافی‌هایی که امکان معامله یک ارز دیجیتال در آن وجود دارد، مشارکت‌ها و رقبای یک پروژه نیز می‌توانند بر روی ارزش آن تاثیرگذار باشند.

تحلیل بنیادین در ارزهای دیجیتال و بورس تفاوت‌هایی با هم دارند. برای نمونه صورت‌های مالی در بورس برای ارزیابی بنیادین یک شرکت استفاده می‌شوند اما در ارزهای دیجیتال این گزارش می‌تواند به صورت وایت‌پیپر (اوراق سفید) یا عملکرد تیم برنامه‌نویسی و پارامترهای دیگر ارائه شود.

همچنین تحلیل فاندامنتال برای یک پروژه در کوتاه‌مدت نمی‌تواند ملاک چندان مطمئنی باشد و بیشتر از این نوع تحلیل برای مشخص کردن چشم‌انداز یک ارز دیجیتال استفاده می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر درباره تحلیل فاندامنتال، مطالب زیر را مطالعه کنید:

تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال با ملاک قرار دادن قیمت و حجم معاملات در نمودار قیمتی، ارزش یک دارایی را در بلندمدت یا کوتاه مدت تحلیل می‌کند

تحلیل تکنیکال با ملاک قرار دادن تاریخچه قیمتی و حجم معاملات صورت گرفته، سعی در پیش‌بینی رفتار آینده بازار دارد. اساس این نوع تحلیل که در بازارهای سنتی مانند بورس و کالا مورد استفاده قرار می‌گیرد، مشابه تحلیلی است که در بازار ارز دیجیتال به کار می‌رود. شکل‌گیری الگوهای یکسان قیمتی در طول تاریخ بازارهای مالی که به دلیل مشابهت رفتار معامله‌گران به وجود آمده، اصولی به وجود آورده که دانش تحلیل تکنیکال بر مبنای آن ساخته شده است.

با پیشرفت بازارها و استفاده از روش‌های پیچیده‌تر آنالیز، دانش تحلیل تکنیکال نیز گسترش یافته اما هنوز هم نیروهای عرضه و تقاضا و همچنین احساسات معامله‌گران مشخص‌کننده قیمت هستند. البته تحلیل تکنیکال را نباید یک پیش‌بینی قطعی و دقیق دانست و بیشتر شبیه به پیش‌بینی هواشناسی است که شما را برای وضعیت‌های آب‌وهوایی احتمالی در آینده آماده می‌کند.

برای یادگیری تحلیل تکنیکال و یا استفاده از تحلیل‌هایی که درباره ارزهای دیجیتال انجام شده، می‌توانید از منابع زیر استفاده کنید:

همچنین به مطالبی که انواع روش‌های تحلیل در بازارهای مالی اعم از فاندامنتال، تکنیکال و احساسات را آموزش داده، می‌توانید از لینک زیر دسترسی پیدا کنید:

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters

FCAS مخفف عبارت Fundamental Crypto Asset Score به معنای امتیاز بنیادین دارایی دیجیتال است. این امتیاز از بررسی اصول اولیهٔ…

تحلیل تکنیکال یکی از روش‌های تحلیل قیمت و بررسی بازارهای مالی است که معامله‌گران و سرمایه‌گذاران در کنار تحلیل فاندامنتال…

موقعیت Short و Long در بازارهای مالی به قابلیتی گفته می‌شود که به وسیله آن می‌توانید در کاهش‌ها و افزایش‌های…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب