Scroll Top
کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل + ویدیو

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل + ویدیو

کیف پول سیف پال (SafePal)، یکی از محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین کیف پول‌های ارز دیجیتال است. این کیف پول چندارزی، هم به‌صورت نرم‌افزاری و هم به‌صورت سخت‌افزاری در اختیار کاربران قرار گرفته و تقریباً تمامی نیاز‌های کاربران، از ذخیره، ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال گرفته تا ترید، تبدیل ارزها و تعامل با اپلیکیشن‌های حوزه دیفای را پوشش می‌دهد.

در این مقاله آموزشی، قصد داریم کیف پول نرم‌افزاری سیف پال را به‌طور کامل معرفی کرده و مزایا، معایب و تمامی امکانات کاربردی آن را بررسی کنیم. همچنین با مطالعه این مقاله، تمامی موضوعات زیر را درباره این کیف پول یاد می‌گیرید:

  • دانلود کیف پول نرم‌افزاری سیف‌پال و ایجاد حساب کاربری
  • بازیابی کیف پول سیف پال
  • ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال
  • تأمین امنیت دارایی‌های دیجیتال
  • مدیریت کوین‌ها و توکن‌ها در کیف پول
  • ترید در صرافی بایننس با استفاده از کیف پول سیف پال
  • تبدیل میان زنجیره‌ای (Cross-Chain Swap) ارزهای دیجیتال
  • استفاده از قابلیت پل‌های بلاک چینی (Bridge)
  • معرفی توکن SFP (توکن حاکمیت کیف پول سیف پال)

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

همچنین بخوانید: راهنمای جامع کیف پول‌های دیجیتالی

معرفی و بررسی اجمالی کیف پول سیف پال

سیف پال فعالیت رسمی خود را از سال ۲۰۱۹ (۱۳۹۸) با ارائه اولین نسخه از کیف پول سخت‌افزاری خود تحت عنوان SafePal S۱ آغاز کرد. سپس در مه ۲۰۲۰ (اردیبهشت ۱۳۹۹) نسخه موبایلی کیف پول نرم‌افزاری سیف پال، برای سیستم‌عامل‌های اندروید و IOS ارائه شد.

در حال حاضر، کیف پول نرم‌افزاری سیف‌پال، هم به‌عنوان رابط کاربری کیف پول سخت‌افزاری (مانند لجرلایو برای کیف پول‌های لجر) و هم به‌عنوان یک کیف پول مستقل موبایلی (مانند تراست والت) مورد استفاده قرار می‌گیرد و مانند سایر کیف پول‌های نرم‌افزاری، به‌صورت رایگان در دسترس کاربران است.

یکی از حامیان اصلی سیف پال، صرافی مشهور بایننس است که از همان ابتدا بر روی این پروژه سرمایه‌گذاری کرده و همچنین امکان استفاده از بازار‌های معاملاتی خود را در این کیف پول فراهم کرده است.

در ادامه برخی از ویژگی‌ها و مزایای مهم کیف پول سیف پال را مرور می‌کنیم.

امنیت دارایی‌های دیجیتال
  • امنیت دارایی‌های دیجیتال: کیف پول سیف پال، متن-باز و غیرامانی (یا غیرکاستدی) است. متن-باز بودن این کیف پول به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا به‌سادگی از ایرادات فنی آن باخبر شده و آنها را اصلاح کنند. همچنین غیرامانی بودن این کیف پول، به این معناست که کلید‌های خصوصی، به‌صورت کلمات بازیابی (Backup Phrase) در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و ازاین‌رو کنترل دارایی‌های دیجیتال، مستقیماً در اختیار کاربر خواهد بود. همچنین کیف پول نرم‌افزاری سیف پال، از ابزار‌هایی همچون حسگر اثر انگشت، برای امنیت حساب‌های کاربری استفاده می‌کند.
پشتیبانی از ارزها و شبکه‌های متنو
  • پشتیبانی از ارزها و شبکه‌های متنوع: کیف پول سیف پال، از طیف گسترده‌ای از ارزهای دیجیتال و شبکه‌های بلاک چینی پشتیبانی می‌کند. بنابراین اگر می‌خواهید همه ارزهای خود را در یک کیف پول ذخیره کنید، سیف پال احتمالاً گزینه مناسبی است. همچنین این کیف پول با پشتیبانی از استاندارد‌های ERC20 و BEP20 امکان ذخیره تمامی توکن‌های شبکه اتریوم و بایننس اسمارت چین را نیز فراهم کرده است. البته این کیف پول، هنوز هم از برخی از مهم‌ترین شبکه‌های بلاک چینی مانند کاردانو پشتیبانی نمی‌کند که در نوع خود نقطه ضعف محسوب می‌شود.
تعامل با پلتفرم‌های دیفای و NFT
  • تعامل با پلتفرم‌های دیفای و NFT: کیف پول سیف پال، یک کیف پول Web3 محسوب می‌شود. از‌این‌رو، می‌توان آن را به اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز موجود در بلاک چین‌های پشتیبانی‌شده مانند اتریوم، بایننس اسمارت چین، سولانا، پالی‌گان و ترون متصل کرد. همچنین، با پشتیبانی کیف پول سیف پال از استاندارد‌های ERC721 و BEP721، می‌توان از طریق این کیف پول، به بازار‌های NFT متصل شده و توکن‌های غیرمثلی را خریدوفروش یا ذخیره کرد.
قابلیت ترید در بازار صرافی بایننس
  • قابلیت ترید در بازار صرافی بایننس: سیف پال، امکان ایجاد حساب کاربری صرافی بایننس (بدون الزام به احراز هویت) را در داخل کیف پول ایجاد کرده است. از‌این‌رو، کاربران کیف پول سیف پال می‌توانند با واریز مبلغی از کیف پول خود به این حساب، در بازار آنی (اسپات) صرافی بایننس ترید کنند. اما باید به این نکته توجه داشت که این حساب کاربری، جدا از حساب اصلی کیف پول شماست و کنترل آن مانند همه حساب‌های صرافی، برعهده صرافی بایننس است.
قابلیت تبدیل یا سواپ میان‌زنجیره‌ای
  • قابلیت تبدیل یا سواپ میان‌زنجیره‌ای: کیف پول سیف پال امکان تبدیل دارایی‌های مختلف از طریق پل‌های میان‌زنجیره‌ای را فراهم کرده است. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از این تبدیلات، علاوه بر کارمزد شبکه، ۰.۳ درصد از مبلغ معامله هم به‌عنوان کارمزد، به کیف پول سیف پال تعلق می‌گیرد.
پشتیبانی از BIP39/44
  • پشتیبانی از BIP39/44: کیف پول سیف پال، برای ایجاد کلمات بازیابی، از استاندارد BIP۳۹/۴۴ استفاده می‌کند. به این معنی که در صورت استفاده از این کیف پول، می‌توانید حساب خود را در کیف پول‌های دیگری که از این استاندارد استفاده می‌کنند (مانند تراست والت، اتمیک، اکسودوس، لجر و کوینومی)، بازیابی کنید.
ارائه توکن SFP
  • ارائه توکن SFP: عرضه توکن‌حاکمیتی SFP، به تمرکززدایی از مدیریت این پلتفرم کمک خواهد کرد. همچنین دارندگان این توکن، در هنگام استفاده از خدمات تبدیل یا ترید ارزهای دیجیتال، از تخفیف بهره‌مند خواهند شد. عرضه این توکن ابتدا با ایردراپ به کاربران کیف پول سیف پال آغاز شد و در زمان نگارش این مقاله، قیمت SFP نزدیک به ۱ دلار است.
رابط کاربری ساده و چشم‌نواز
  • رابط کاربری ساده و چشم‌نواز:رابط کاربری کیف پول سیف پال بسیار ساده و کاربرپسند است. تقریبا همه قابلیت‌های این کیف پول جلوی چشمتان است و لازم نیست دنبال آنها بگردید. علاوه بر این، در بخش تنظیمات کیف پول، می‌توانید تنظیمات مربوط به تم تاریک و روشن یا رنگ‌های استفاده‌شده را تغییر دهید.

آموزش ساخت کیف پول نرم‌افزاری سیف پال

ابتدا اپلیکیشن کیف پول سیف پال را از لینک‌های زیر دانلود کنید:

دانلود نسخه اندروید کیف پول SafePal

دانلود نسخه iOS SafePal

بعد از دانلود اپلیکیشن، آن را نصب کنید و از قسمت «Software Wallet» گزینه Create wallet را انتخاب کنید. تنظیمات امنیتی مانند گذرواژه، الگوی قفل و اثر انگشت را (در صورت تمایل) تکمیل کنید.

ساخت کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

پس از انجام تنظیمات امنیتی، دوباره به صفحه اصلی برمی‌گردید. دوباره Software Wallet و Create Wallet را انتخاب کنید و گذرواژه امنیتی را وارد کنید.

سپس کیف پول را نام‌گذاری کرده و تعداد کلمات عبارت بازیابی (seed) که دوست دارید برای کیف پول جدیدتان بسازید را انتخاب کنید. هرچه این عبارت طولانی باشد ایمنی بیشتری دارد؛ اما عبارت ۱۲ کلمه‌ای، برای بازیابی حساب در اکثر کیف پول‌ها مناسب‌تر است.

گزینه Passphrase یک ویژگی امنیتی پیشرفته است که به کاربران قابلیت ساخت یک کیف پول مخفی با همان عبارت بازیابی را می‌دهد. با این تفاوت که در صورت انتخاب این گزینه، باید یک کلمه امنیتی جدید انتخاب کنید و ازین پس، برای بازیابی کیف پول، علاوه بر ۱۲ کلمه بازیابی، باید این کلمه جدید را هم وارد کنید. اگر مبتدی هستید و با این قابلیت آشنایی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم این گزینه را فعال نکنید.

نام‌گذاری کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

حالا یک کیف پول نرم‌افزاری سیف پال ساخته‌اید! سیف پال یک کیف پول غیرامانی است و به عبارت بازیابی شما دسترسی ندارد و آن را ذخیره هم نمی‌کند. برای اینکه دارایی‌های‌تان از دست نرود، حتما پس از ساخت کیف پول، عبارت بازیابی خود را به‌صورت فیزیکی در جای امنی نگهداری کنید تا در صورت سرقت گوشی یا حذف‌شدن نرم‌افزار، بتوانید کیف پول خود را بازیابی کنید.

بک‌آپ گرفتن از کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

وقتی از عبارت بازیابی‌تان نسخه پشتیبان گرفتید و آن را یادداشت کردید، می‌توانید از کیف پول نرم‌افزاری سیف پال خود استفاده کنید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

آموزش بازیابی کیف پول سیف پال

اگر قبلاً کیف پول نرم‌افزاری سیف پال داشته‌اید ولی حالا روی گوشیتان نصب نیست و می‌خواهید دوباره از آن استفاده کنید، مراحل نصب اپلیکیشن در بالا را دوباره انجام دهید. پس از تعیین رمز ورود، نوبت واردکردن عبارت بازیابی است که قبلاً از آن نسخه پشتیبان گرفته و در جایی نوشته‌اید.

برای این کار، به صفحه اصلی کیف پول برگردید و به‌ترتیب گزینه Software Wallet – Import Via Mnemonic Phrase را انتخاب کنید. پسوردی که در هنگام نصب انتخاب کرده بودید را وارد کنید.

بازیابی کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

مرحله بعدی، مهم‌ترین مرحله بازیابی کیف پول است. عبارت بازیابی را در قسمت مربوط به آن به‌دقت وارد کنید. بین هر کلمه یک فاصله بگذارید. اگر حتی یک کلمه از عبارت بازیابی اشتباه وارد شود، فرم قرمز می‌شود و خطا می‌دهد. عبارت‌های بازیابی سیف پال در‌حال حاضر ۱۲، ۱۵، ۱۸، ۲۱ یا ۲۴ کلمه‌ای هستند. وقتی عبارت بازیابی را به‌درستی وارد کردید و نام کیف پول خود را نوشتید، مطمئن شوید گزینه Passphrase را غیرفعال کرده‌اید. اگر از Passphrase در کیف پول قبلی خود استفاده کرده باشید، باید آن را اینجا هم فعال کنید و Passphrase را وارد کنید، وگرنه کیف پول خودتان بازیابی نخواهد شد.

عبارت بازیابی در سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

حالا کیف پول قبلی‌تان را روی اپلیکیشن سیف پال بازیابی کرده‌اید. دوباره آدرس و موجودی‌تان را چک کنید تا مطمئن شوید کیف پول خودتان را بازیابی کرده‌اید. اگر کیف پولی غیر از کیف پول قبلی خودتان است، احتمالاً یا عبارت بازیابی اشتباهی را وارد کرده‌اید، یا ترتیب کلمات را رعایت نکرده‌اید، یا در کیف پول قبلی از Passphrase استفاده کرده‌اید اما اینجا آن را فعال نکرده‌اید و یا شاید هم همان ابتدا عبارت بازیابی را درست یادداشت نکرده‌اید.

آموزش دریافت ارز دیجیتال

در اینجا برای نشان‌دادن نحوه دریافت ارز دیجیتال با کیف پول نرم‌افزاری سیف پال، از یک تراکنش ETH استفاده می‌کنیم.

در صفحه Asset یا دارایی در اپلیکیشن کیف پول، ETH را انتخاب کنید و به صفحه ETH Wallet Detail وارد شوید. این صفحه همه جزییات تراکنش‌هایی که از طریق ETH شما در کیف پول مربوطه رخ داده است را نمایش می‌دهد.

دریافت ارز دیجیتال در کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

حالا گزینه Receive یا دریافت را بزنید و وارد صفحه ETH Receive شوید. حالا می‌توانید برای دریافت ETH، آدرس ETH خودتان را به بقیه بدهید.

دریافت ارز دیجیتال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

آموزش ارسال ارز دیجیتال

در صفحه Asset، کوین یا توکنی می‌خواهید انتقال دهید را انتخاب کنید. در اینجا ما ارز BNB را انتخاب کرده‌ایم.

ارسال ارز دیجیتال در کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

دکمه Send را بزنید و در قسمت To آدرس گیرنده را وارد کنید. همچنین در قسمت Amount مبلغ ارسالی را وارد کنید. توجه داشته باشید که اگر تراکنش را به آدرس صرافی‌های متمرکز ارسال می‌کنید، در صورتی که از شما Tag یا Memo خواسته شود، باید آن را به دقت وارد کنید. در غیر این صورت ممکن است دارایی خود را از دست بدهید.

آدرس و مبلغ تراکنش
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

در صفحه بعد، از قسمت Gas Price هزینه کارمزد تراکنش را تعیین کنید. گزینه‌‌های Slow، Recommend و Fast، اولویت تراکنش و سرعت نسبی تأیید آن را نشان می‌دهند.

کارمزد تراکنش
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

سپس بر روی Next بزنید و یک‌بار دیگر اطلاعات تراکنش شامل مبلغ، آدرس گیرنده و کارمزد را به دقت بررسی کنید. در صورت اطمینان، تراکنش را ارسال کنید.

تایید تراکنش در کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

در نهایت با واردکردن گذرواژه و یا از طریق حسگر اثر انگشت، تراکنش را تأیید و نهایی کنید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

تأمین امنیت کیف پول سیف پال

مؤلفه‌های امنیتی در کیف پول سیف پال، شامل عبارت بازیابی (Mnemonic Phrase)، گذرواژه امنیتی (Security Password) و عبارت عبور (Passphrase) هستند. در ادامه، هریک از این مفاهیم را بررسی کرده و نحوه تنظیم و بهینه‌سازی آن‌ها را در کیف پول سیف پال شرح می‌دهیم.

عبارت Mnemonic (عبارت بازیابی/بک‌آپ بازیابی)

عبارت Mnemonic یا عبارت بازیابی، عبارتی در کیف پول‌های خصوصی است و از لیست کلماتی تشکیل شده که مالکیت شما بر دارایی‌های رمزنگاری‌شده را اثبات می‌کند. وقتی کسی عبارت بازیابی شما را بفهمد، می‌تواند کنترل دارایی‌های‌تان را در اختیار بگیرد.

عبارت Mnemonic یا عبارت یادآور، می‌تواند با استانداردهای مختلفی تولید شود. BIP39/44 یک استاندارد رایج در فضای ارزهای دیجیتال است که سیف پال هم از همین استاندارد پشتیبانی می‌کند. بنابراین در صورت استفاده از هریک از کیف پول‌های رایج، می‌توانید حساب و دارایی‌های خود را در کیف پول سیف پال بازیابی کنید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال از مجموعه‌های ۱۲ و ۲۴ کلمه‌ای برای عبارت بازیابی پشتیبانی می‌کند.

عبارت Mnemonic یا عبارت بازیابی در واقع همان کلید خصوصی مادر حساب شماست که کلید خصوصی هریک از دارایی‌ها (کوین‌ها)، از آن تولید می‌شود. اگر کسی به این مجموعه کلمات دسترسی داشته باشد، در واقع به همه دارایی‌های موجود در کیف پولتان دسترسی پیدا کرده است.

در هنگام بک‌آپ گرفتن از کیف پول، به موارد زیر توجه کنید:

  • همیشه مطمئن شوید که عبارت بازیابی را درست و با ترتیب صحیح نوشته‌اید.
  • وقتی از عبارت Mnemonic نسخه پشتیبان می‌گیرید، سعی کنید آن را در یک دفترچه بنویسید یا به‌صورت فیزیکی نگه دارید.
  • برای امنیت بیشتر، سعی کنید از عبارت بازیابی عکس نگیرید.
  • مطمئن شوید که عبارت یادداشت‌شده را به‌صورت آنلاین نگه‌داری نمی‌کنید، چون خطرات خاص خود را دارد.

گذرواژه امنیتی

Security Password، همان رمز عبوری است که در زمان دانلود و نصب اپلیکیشن سیف پال ایجاد می‌کنید. این گذرواژه ترکیبی از حداقل ۸ رقم و حرف است و از آن برای تأیید تراکنش، تأیید اعتبار ورود (login) دیفای و کنترل ویژگی‌های امنیتی دیگر مانند ID لمسی ورود یا الگوی ورود استفاده می‌شود.

گذرواژه امنیتی
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

در صورتی که گذرواژه امنیتی سیف پال خود را فراموش کردید، ابتدا اطمینان حاصل کنید که کلمات بازیابی کیف پول را در اختیار دارید. سپس اپلیکیشن کیف پول را حذف و دوباره آن را نصب کنید. حالا (به همان روشی که قبلاً توضیح دادیم) با استفاده از کلمات بازیابی، می‌توانید حساب قبلی خود را دوباره بازیابی کنید.

عبارت عبور (Passphrase)

Passphrase یا عبارت عبور یک ویژگی پیشرفته در کیف پول سیف پال است که امکان ساخت یک کیف پول مخفی را به کاربر می‌دهد. Passphrase به‌عنوان لایه دوم محافظتی عبارت mnemonic عمل کرده و حداکثر محافظت را در مقابل حملات مختلف به کیف پول شما، ازجمله دسترسی فیزیکی به کیف پول یا دسترسی به عبارت mnemonic ایجاد می‌کند.

دقت داشته باشید که Passphrase یک گزینه اختیاری است. اگر این ویژگی را فعال نکنید خللی در تجربه کاربری شما با کیف پول سیف پال به‌وجود نمی‌آید. کاربران در استفاده از این ویژگی مختارند.

وقتی در اپلیکیشن سیف پال یک کیف پول شخصی جدید ایجاد می‌کنید، گزینه Passphrase را مشاهده خواهید کرد. اگر بخواهید حساب‌های کیف پول دیگری با همان عبارت mnemonic بسازید، می‌توانید قابلیت Passphrase را فعال کرده و کلمه مورد نظر خود را به‌عنوان Passphrase تعیین کنید.

لطفاً قبل از استفاده از قابلیت Passphrase، موارد زیر را بخوانید تا با ویژگی‌های آن آشنا شوید و با مشکلی مواجه نشوید:

  • Passphrase خود را هرگز فراموش نکنید؛ زیرا در این صورت دارایی‌های خود را از دست خواهید داد.
  • Passphrase روی دستگاه ذخیره نمی‌شود.
  • اگر کسی به نسخه فیزیکی عبارت بازیابی شما دست پیدا کند، باز هم نمی‌تواند به کیف پولِ تحت محافظتِ Passphrase دسترسی یابد، مگر اینکه Passphrase را بداند.
  • Passphrase در هنگام نصب کیف پول تنظیم می‌شود و می‌‌تواند ترکیبی از حروف، اعداد و نمادها با حداکثر ۶۰ کاراکتر باشد. Passphrase نسبت به حروف کوچک و بزرگ حساس است.
  • تنظیم Passphrase متفاوت باعث ایجاد کیف پول‌های متفاوت می‌شود. می‌توانید در کنار عبارت بازیابی، هر قدر که بخواهید Passphrase بسازید.
  • پیشنهاد می‌کنیم Passphrase را هم به خاطر بسپارید و هم در جایی به‌صورت فیزیکی (نوشته) نگه دارید. اگر آن را روی کاغذ می‌نویسید، هرگز آن را با عبارت mnemonic در یک جا قرار ندهید.

مدیریت کوین‌ها و توکن‌ها

در حال حاضر کیف پول سیف پال از ۲۰ بلاک چین و فراتر از ۱۰۰۰ توکن پشتیبانی می‌کند.

توکن‌های پشتیبانی‌شده در کیف پول سیف پال
شبکه‌ها، کوین‌ها و توکن‌های پشتیبانی‌شده در کیف پول سیف پال

برای افزودن یک کوین یا توکن به لیست ارزها در کیف پول سیف پال، کافی‌ است مطابق تصویر زیر عمل کرده و توکن‌های دلخواه خود را اضافه کنید.

افزودن توکن‌ها به کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

همچنین برای افزودن دستی توکن‌هایی که به‌طور معمول در کیف پول سیف پال موجود نیستند (مانند بسیاری از توکن‌های تحت استاندارد‌های ERC20 ، TRC20 و BEP20)، ابتدا در اپلیکیشن سیف پال قسمت Coin Management را باز کنید و گزینه Add Custom Token را بزنید.

مدیریت کوین‌ها در کیف پول
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

سپس همه اطلاعات موردنیاز مانند آدرس قرارداد، نام، نماد و تعداد رقم‌های اعشار آن را با استفاده از اکسپلور‌های بلاک چین مانند اتراسکن، ترون اسکن یا bscscan کامل کنید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

چند ثانیه پس از ثبت اطلاعات، می‌توانید توکن‌های اضافه‌شده را در اپلیکیشن سیف پال ببینید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

ترید در بازار آنی (Spot) بایننس

سیف پال در ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰ آپدیت V۲.۱.۰ اپلیکیشن خود را منتشر کرد که در آن، برنامه Binance Spot Trading را با رابط کاربری خود در اپلیکیشن سیف پال ادغام کرده است. این ادغام باعث شده کاربران بتوانند بدون نیاز به ایمیل و شماره تلفن، یک حساب Binance Spot Trading در کیف پول سیف پال بسازند. سیف پال با این آپدیت به اولین کیف پول غیرمتمرکزی تبدیل شد که این تجربه‌ی کاربری منحصر به فرد و نوآورانه در ترید درون اپلیکیشن را به کاربران ارائه می‌کند.

ترید در بازار اسپات بایننس
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

با استفاده از Binance Spot Trading در کیف پول سیف پال، کاربران دیگر نیازی به ایجاد حساب جدید با ایمیل و شماره تلفن ندارند. تنها کافی‌ است به بخش Binance Spot Trading وارد شوید و با استفاده از آدرس BNB در کیف پول سیف پال، ورود خود را تایید کنید و یک حساب جدید در بایننس بسازید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

حالا کاربران می‌توانند در داخل کیف پول و بدون نیاز به انتقال دارایی‌ها بین اپ‌های مختلف، حساب کاربری بسازند، مبلغی را به آن واریز کنند و معامله انجام دهند.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

نکته مهم: سرویس Spot Trading بایننس در اپلیکیشن سیف پال به‌عنوان یک اپلیکیشن غیرمتمرکز ثالث (واسطه) پیاده‌سازی شده است و تمامی قوانین، مقررات و الزامات معاملاتی صرافی بایننس برای استفاده از این قابلیت در سیف پال صدق می‌کند. اگر در کیف پول سیف پال حساب بایننس بسازید و دارایی‌های خود را به آن واریز کنید، دارایی‌ها تحت کنترل امانی صرافی بایننس خواهند بود. بنابراین همه ریسک‌های فعالیت کاربران ایرانی در صرافی بایننس، در اینجا هم وجود دارد؛ با این تفاوت که احراز هویت حساب‌های بایننس، برای آن دسته از کاربرانی که از طریق سیف پال حساب خود را ایجاد کرده‌اند، هنوز اجباری نشده است.

برای استفاده از این سرویس، مراحل زیر را دنبال کنید.

  • مرحله ۱: آخرین نسخه اپلیکیشن سیف پال را دانلود کنید.
  • مرحله ۲: اپلیکیشن غیرمتمرکز معامله بایننس را باز کنید.
کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۳: روی آیکون کیف پول (Wallets) در صفحه اپلیکیشن کلیک کنید.
کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۴: کیف پولی (حساب کاربری) که تمایل دارید به اپلیکیشن ترید بایننس وصل کنید را انتخاب و گذرواژه مربوط به آن را وارد کنید.
کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۵: شروع معامله

پس از واردکردن گذرواژه، کیف پول سیف پال با موفقیت با حساب کیف پول اپلیکیشن غیرمتمرکز Binance Spot Trading همگام‌سازی شده است. در همین حین، میانبر حساب اپلیکیشن غیرمتمرکز بایننس هم در لیست کیف پولتان ساخته می‌شود و می‌توانید از آنجا مستقیماً به حساب بایننستان وارد شوید.

همگام‌سازی حساب بایننس با کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۶: واریز به حساب اپلیکیشن غیرمتمرکز ترید بایننس
واریز به حساب بایننس
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

برای این کار، ابتدا توکنی که می‌خواهید واریز کنید را انتخاب کنید. سپس توکن مورد نظر را جستجو کرده و به مرحله بعد بروید. در اینجا از توکن BNB استفاده می‌کنیم.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

برای واریز BNB به حساب بایننس، به یک MEMO نیاز دارید. در این مرحله، MEMO را کپی کرده و در تب Direct Deposit، گزینه Select Wallet را بزنید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

مقدار واریز و MEMO را وارد و تراکنش را امضا کنید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۷: تایید وضعیت واریز

برای اطمینان از موفقیت واریز به صفحه Wallets در اپلیکیشن غیرمتمرکز بایننس بروید.

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال؛ آموزش و بررسی کامل
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۸: دارایی مورد نظرتان برای معامله را انتخاب کنید

در اپلیکیشن غیرمتمرکز ترید بایننس، به قسمت Markets رفته و توکنی که قصد معامله‌اش را دارید انتخاب کنید. در این آموزش از BTC استفاده شده است.

ترید در کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۹: یک سفارش ثبت کنید

در این مثال، مقدار مورد نظر را انتخاب کرده و برای ثبت سفارش Buy BTC را انتخاب می‌کنیم.

ثبت سفارش در کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
  • مرحله ۱۰: منتظر تکمیل سفارش بمانید

منتظر بمانید تا سفارش تکمیل شود. می‌توانید سفارشتان را در صفحه خرید یا سابقه سفارش‌ها مشاهده کنید.

تکمیل سفارش
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

تبدیل‌های میان‌زنجیره‌ای (سواپ)

سیف پال در ۱۶ ژوئن ۲۰۲۰ قابلیت تبدیل یا سواپ بین بلاک چینی یا میان‌زنجیره‌ای (Cross-chain Swap) را معرفی کرد که با استفاده از آن می‌توان ارزهای موجود در بلاک چین‌های مختلف را با یکدیگر مبادله کرد و همچنین می‌توان توکنی را از طریق پل بلاک چینی، از بلاک چین الف به بلاک چین ب منتقل کرد.

یک توکن می‌تواند در چند بلاک چین منتشر شود. به‌عنوان مثال توکن USDT را در نظر بگیرید. USDT (تتر) با استاندارد‌های ERC20، BEP۲، BEP20 و TRC20 بر روی بلاک چین‌های مختلف منتشر شده است. اگر بخواهید با استفاده از USDT در یک پلتفرم دیفای شبکه اتریوم مشارکت کنید و تنها BEP20 USDT (مخصوص شبکه بایننس اسمارت چین) را در اختیار داشته باشید، کار کمی دشوار است.

قابلیت تبادل میان‌زنجیره‌ای سیف پال این فرایند را ساده کرده است. شما با انتخاب گزینه Bridge در صفحه Swap، می‌توانید USDT را تنها با چند کلیک بین شبکه‌های مختلف مبادله کنید. جالب اینجاست که سیف پال بابت سفارش bridge یا پُل، هیچ کارمزدی دریافت نمی‌کند. تنها کافی‌ست کارمزد انتقال توکن در شبکه را پرداخت کنید. بسیار ساده و اقتصادی!

پل‌های بلاک چینی
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

برای ایجاد یک سفارش تبدیل (Swap Oeder)، وارد قسمت swap شوید و توکن‌های موردنظرتان را انتخاب کنید. در این آموزش از BEP20 BUSD و BEP20 BNB استفاده شده است.

تبدیل میان زنجیره‌ای در سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

سپس بر روی Next کلیک کرده و برای امضای تراکنش، گذرواژه امنیتی را وارد کنید. زمان انجام تبادل، بسته به ترافیک شبکه، بین ۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. تا زمان اتمام تبادل صبر کنید.

معرفی و آموزش کیف پول نرم‌افزاری سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

در صفحه Swap، می‌توانید با کلیک بر روی آیکون دفتر سفارشات (در گوشه بالا سمت راست)، سفارش‌های تبادل را ببینید. به‌محض اتمام سفارش، می‌توانید ارز دریافت‌شده را در کیف پول خود مشاهده کنید.

سواپ در کیف پول سیف پال
برای مشاهده سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید

توجه داشته باشید که سیف پال به‌ازای هر سفارش سواپ ۰.۳ درصد کارمزد سرویس می‌گیرد.

جمع‌بندی

دنیای بلاک چین و ارزهای دیجیتال، روزبه‌روز در حال تغییر و تحول است. ابزار‌ها، سرویس‌ها و قابلیت‌های جدید، جای روش‌های قدیمی را پر می‌کنند و کاربران ارزهای دیجیتال، برای استفاده بهینه از این ابزار‌ها نیازمند یادگیری مداوم و به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند.

در این راهنما، کیف پول نرم‌افزاری سیف پال را که یکی از بهترین ابزار‌های ذخیره‌سازی ارزهای دیجیتال و تعامل با پلتفرم‌های بلاک چینی است، به‌طور کامل معرفی کردیم.

در ابتدا مراحل نصب و راه‌اندازی کیف پول سیف پال و تأمین امنیت دارایی‌های دیجیتال را مرور کردیم و در ادامه، نحوه بازیابی کیف پول، ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال، مدیریت کوین‌ها و توکن‌ها در کیف پول، ترید در صرافی بایننس، استفاده از پل‌های بلاک چینی و تبدیل‌های میان‌زنجیره‌ای را به‌طور کامل یاد گرفتیم.

اگر از کاربران کیف پول سیف پال هستید،‌ لطفا تجربیات و سوالات خود را در قسمت کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید و به کامل‌ترشدن این مقاله کمک کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters

ترزور (TREZOR) کیف پولی سخت افزاری است که در آگوست سال ۲۰۱۴ برای بیت کوین عرضه شد. ترزور را می‌توان…

کیف پول الکتروم (Electrum) یکی از بهترین گزینه‌ها برای نگهداری بیت کوین محسوب می‌شود. از آنجا که الکتروم گزینه‌های مختلفی…

ترون یکی از پروژه‌های مطرح غیرمتمرکز بلاک چین است که ارز دیجیتال آن یعنی TRX، از نظر ارزش بازار در…

ترون یکی از پروژه‌های مطرح غیرمتمرکز بلاک چین است که ارز دیجیتال آن یعنی TRX، از نظر ارزش بازار در…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب