Scroll Top
نحوه معامله با پرایس اکشن RTM

نحوه معامله با پرایس اکشن RTM

پرایس اکشن یکی از مدل های تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی علی الخصوص بازار مالی ارزهای دیجیتال است. پرایس اکشن سبکی است که بدون استفاده از اندیکاتور و با تکیه بر رفتار قیمت، روند بعدی رمز ارز یا سهام مورد نظر را در نمودار پیش بینی می کند. نحوه معامله با پرایس اکشن RTM نکات زیادی دارد که با دانستن این نکات و رجوع به موارد تحلیلی درون زنجیره ای می توانید سودهای بزرگی را از این بازار کسب کنید.

نفوذ (Engulf) و نحوه معامله با پرایس اکشن RTM

آموزش نحوه معامله با پرایس اکشن RTM

هرگاه قیمت مقاومت را رد کند و قسمتی از بدنه یا بادی کندل بالاتر از مقاومت بسته شود، یا حمایت را بشکند و قسمتی از بدنه یا بادی کندل پایین تر از حمایت بسته شود، نفوذ یا Engulf رخ داده است. این نکته و موضع برای shadowها صادق نبوده و حتما باید قسمتی از بادی از خط رد شده باشد.

  • بعضی از اساتید مختلف پرایس اکشن RTM نیز نظری متفاوت تر دارند، آن ها معتقد هستند که shadowها هم جزئی از معامله هستند و باید آن ها را در نظر گرفت.

برای درک درست از تایم فریم ها در پرایس اکشن RTM مقاله تایم فریم ها در پرایس اکشن RTM را مطالعه کنید.

شکست های خطوط حمایت و مقاومت باید با قدرت و سرعت زیادی انجام شود طوری که قیمت ناگهانی زون را پشت سر بگذارد؛ شکست ناگهانی و سریع زون ها، فرصت مناسب را به موسسات نمی دهد تا اوردرهای خود را در آن نقطه تنظیم کنند و یا نقدینگی لازم را برای پوزیشن گرفتن فراهم کنند لذا پس از شکسته شدن زون، موسسات تازه در آن ناحیه اوردرهای خود را می چینند تا در صورت بازگشت دوباره قیمت به آن ناحیه، آن ها هم بتوانند با قیمت حرکت کنند.

تفاوت زون با خطوط SR و نحوه معامله با پرایس اکشن RTM

خطوط SR جایست که قیمت در آنجا توقف کرده و تغییر جهت می دهد، زون ها نواحی هستند که در آنجا الگوهای DBD DBR RBR RDB تشکیل شده است.

الگوی Flag limit – FL

روش معامله با پرایس اکشن RTM

در این الگو ابتدا قیمت یک ماژور SR ساخته و تریدر یا معامله گر احساس می کند که این یک خط مهم است که قیمت در برخورد به آن بر می گردد اما قیمت با یک کندل مومنتوم به SR می رسد و با رسیدن به خط SR، یک کندل بیس تشکیل می شود و زون جدید روی خط SR ساخته می شود، در این حالت زون ساخته شده اهمیت زیادی دارد چرا که این زون دارای اعتبار زیاد و قدرت بالایی است، نام این زون Flag limit است.

بدلیل اینکه قیمت، سریع و ناگهانی SR را می شکند و موسسات وقت این را پیدا نمی کنند که pending orderهای خود را بگذارند در نتیجه پس از شکسته شدن SR اوردرهای خود را در آن ناحیه می گذارند و اصطلاحا هنگام شکست، اوردرها Fulfilled نمی شوند و بخش زیادی از آن ها باقی می مانند، این باعث می شود که وقتی قیمت دوباره به سطح شکسته شده بر می گردد با حجم زیادی از اوردرها روبرو شده و دوباره پرتاب شود؛ به این زون ساخته شده در Flag limit zone ،SR می گویند.

طبق پرایس اکشن مدل ال بروکس، 60 درصد از معاملات به سود و ضررهای کوچکی منجر می شوند که یکدیگر را خنثی می کند.

پرایس اکشن مدل ال بروکس بهینه ترین روش پرایس اکشن برای کسب سودهای بزرگ در بازار مالی ارزهای دیجیتال است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با تحلیل نمودارهای بازار ارزهای دیجیتال می توانید دوره پرایس اکشن را تهیه کنید.

درصورتی که به جای کندل بیس، کندل مومنتوم داشته باشیم چه اتفاقی رخ می دهد؟

در صورت چنین اتفاقی، دیگر در این ناحیه مقاومت خاصی نداشته و قیمت به راحتی آن را رد می کند لذا نمی توان در این قسمت زون رسم کرد چون در این ناحیه درگیری مهم نداشته ایم. در این الگو باید یک کندل بیس تشکیل شود و این کندل هم می بایست خط SR را رد یا به اصطلاح اینگلف کند.

نکته مهم در این ساختار وجود کندل بیس است تا بتوانیم بگویم قیمت قرار است در برگشت واکنش دهد.

در صورتی که چند کندل Base در SR تشکیل شود چه اتفاقی رخ می دهد؟

تشکیل چند کندل بیس در SR یعنی اوردرهای موسسات در حال پر شدن است در نتیجه از قدرت الگوی Flag limit کاسته می شود. هر چقدر کندل بیس بیشتری در SR تشکیل شود Pending orderهای جامانده کمتر خواهد شد و زون رسم شده قدرت کمتری برای پرتاب قیمت در بازگشت پیدا می کند.

نوع دیگر الگوی Flag limit

نوع دیگر الگوی Flag limit

حالت دوم: نوع دیگری از الگوی Flag limit نیز وجود دارد که در آن کندل بیس تشکیل نخواهد شد. در این نوع FL ابتدا کندل اول یک shadow زده (با بدنه از SR رد نمی شود) و کندل بعدی SR را اینگلف می کند و یک shadow به سمت پایین می زند. این به معنی این است که دو shadow در دو طرف SR تشکیل می شود، در زمان وقوع چنین الگویی در Flag limit شما به عنوان تحلیلگر باید این shadowها را در حکم یک کندل بیس در نظر بگیرید چرا که در این حالت shadowها حکم بلاتکلیفی قیمت را برای ما دارند؛ لذا زونی که باید در این الگو رسم شود بین دو بدنه خواهد بود.

حالت سوم: در این حالت ممکن است قیمت با یک کندل گپ خط SR را رد کند و shadow ای هم وجود نداشته باشد و فضا خالی باشد، در این شرایط زون رسم شده، فاصله بین دو بدنه خواهد بود و تنها مشکل و ضعف این حالت این است که به علت وجود کندل گپ در این الگو ریسک معاملاتی را افزایش دهد.

برای شناخت کندل مقاله آموزش پرایس اکشن RTM و برای شناخت حمایت و مقاومت مقاله محدوده قیمت در RTM را می توانید مطالعه کنید.

فلسفه این حالت هم مانند قبل است، در این الگو نیز قیمت بسیار سریع و بدون هیچ توقفی SR را رد کرده است به طوری که هیچ فرصتی برای موسسات در خصوص Pending order نگذاشته است.

  • هر سه سناریو معتبر و قابل معامله هستند.
  • کلیت و مفهوم الگوی Flag limit این است که نباید درگیری طولانی بین خریداران و فروشندگان در SR به وجود بیاید و موسسات فرصت ثبت کردن اوردرهای خود را داشته باشند.
  • هر گاه الگوی FL شکست بخورد الگوی FL بعدی که به وجود می آید از اعتبار بالایی برخوردار است و به احتمال خیلی بالا قیمت به آن واکنش می دهد.

نحوه معامله با پرایس اکشن RTM و شناخت زون قوی

زمانی که شما زونی را رسم کرده اید و قیمت زیر آن یا بالای آن یک SR تشکیل داد که هر وقت قیمت با برخورد به آن ریزش یا صعود می کند، زون ابتدایی شما بسیار قدرتمند است، چرا که این خط SR همچون یک خط از سربازان است که با خسته کردن دشمن انرژی آن ها را گرفته و از پیشروی دشمن جلوگیری می کند لذا این احتمال ریزش در صورتی که قیمت SR را شکسته و به زون برسد بسیار بالاست.

در پرایس اکشن مدل RTM به این تئوری Big boss theroy می گویند، یعنی رئیس اصلی در بالا منتظر است تا جلوی قیمت را بگیرد.

قیمت پس از ساختن هر Flag Limit در یک مستطیل بزرگ شروع به نوسان می کند، که به این مستطیل Flag یا پرچم می گویند؛ ورود و خروج قیمت به Flag و نحوه رفتار آن می تواند دید بسیار خوبی را برای ترید به معامله گران بدهد.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

استیکینگ یکی از بهترین راه ها برای کسب ارز دیجیتال است؛ فرآیندی که در آن دارندگان ارزهای دیجیتال دارایی‌های خود…

هک بلاک چین بزرگترین چالش در دارایی های دیجیتال است اما آیا این سناریو اساسا امکان پذیر است؟ ما در…

صرافی مکسی (MEXC) یکی از بسترهای آنلاین است که کاربران ایرانی می توانند از آن برای خرید و فروش ارزهای…

در سال های اخیر بحث های زیادی در مورد NFT وجود داشته است؛ افراد زیادی مشغول خرید و فروش آنها…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب