Scroll Top
استخراج ارز دیجیتال بیت کوین با ماینر

استخراج ارز دیجیتال بیت کوین با ماینر

ماینر و یا دستگاه ماینر به سخت افزارهایی گفته می شود که در فرآیند استخراج بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد. استخراج ارزهای دیجیتال به توان پردازشی بالایی نیاز دارد که منبع توان پردازشی توسط ماینرها تامین می شود.

 استخراج کنندگان با استفاده از دستگاه های ماینر خود، در شبکه فعالیت کرده و در ازای قدرت پردازشی که در اختیار شبکه قرار می دهند، پاداش می گیرند. بنابراین برای استخراج بیت کوین، نیاز دارید که اقدام به تهیه ماینر کنید. در ادامه به معرفی دو نوع ماینر می پردازیم.

درباره ارز دیجیتال بیت کوین بیشتر بدانید

ماینرFPGA (مدار مجتمع دیجیتال برنامه پذیر)

یکی از ماینرهایی که در استخراج بیت کوین مورد استفاده قرار می گرفت، ماینر FPGA بود. ماینر FPGA، قابلیت برنامه ریزی برای هدف استخراج را داشت، که این قابلیت به تولیدکنندگان، این امکان را می داد که تراشه ها را به صورت انبوه خریداری کرده و قبل از اینکه آنها را در دستگاه استخراج قرار دهند، با هدف استخراج بیت کوین شخصی سازی کنند. 

ماینر FPGA، جزو اولین دستگاه های استخراج بیت کوین محسوب می شدند که به صورت خصوصی برای استخراج بیت کوین تولید شدند. این نوع از ماینرها قابلیت هایی همچون بهره وری انرژی و سهولت در استفاده برای استخراج کنندگان را به همراه داشت. به عنوان مثال یک GPU معمولی برای پردازش نیاز به 400 وات توان الکتریکی نیاز دارد، اما در مقابل ماینر  FPGA، برای پردازش نیاز به 80 وات نیاز دارد. 

 ماینر FPGA، از کارایی بهتری نسبت به CPU و GPUها برخوردار بود. البته بعد از آن نسخه های جدیدتری عرضه شد که عملکرد آن بهتر از نسخه های قدیمی آن بود. اما بعدها از نظر کمی و کیفی FPGA، جای خود را به دستگاه های استخراج ای سیک دادند. 

ای سیک ها در مقابل FPGA، هزینه تولید پایین تری دارند و مصرف برق آن ها به مراتب پایین تر از دیگر دستگاه ها است. علاوه بر این سرعت این نوع از دستگاه ها چندین برابر بیشتر از FPGA بوده و فضای کمتری اشغال می کنند. 

بنابراین ای سیک ها با داشتن مزیت های فراوانی، توانستند به سرعت جایگزین FPGA شوند و به مرور زمان توانست بر بازار غالب شود.

ماینرFPGA (مدار مجتمع دیجیتال برنامه پذیر)

اما در حال حاضر، هنوز می توان از FPGA، برای استخراج برخی از ارزهای دیجیتال استفاده کرد. از جمله این ارزهای دیجیتال می توان به دیجی بایت (DGB)، نروس نتورک(CKB)، وری بلاک (VBK) و کادنا (KDA) اشاره کرد. 

ماینر ای‌سیک (ASIC)

ای سیک یک ماینر با مدار یکپارچه مقصود محور است که به صورت اختصاصی برای استخراج ارز دیجیتال طراحی می شود. در واقع ماینر ای سیک، برای استخراج ارزهایی مورد استفاده قرار می گیرد که دارای الگوریتم های خاص هستند. در حال حاضر برای استخراج ارز های دیجیتال همچون بیت کوین، بیت کوین کش، لایت کوین و یا زی کش مورد استفاده قرار می گیرد.

طراحی ای سیک ها به گونه ای است که توانایی انجام یک کار را دارند و آن هم استخراج ارز دیجیتال با سرعت بالا و مصرف برق کم است. در واقع ای سیک ها به دنبال بزرگ تر شدن شبکه بلاک چین و افزایش سختی شبکه و عدم سوددهی کارت های گرافیکی برای استخراج ارز دیجیتال تولید شدند.

ماینر ای سیک شباهت بسیاری به چیپ های ریزپردازنده و RAM در کامپیوتر دارد، تنها تفاوت آن این است که به جای مدارهای الکترونیکی عمومی در این دستگاه ها، از مدارهای الکتریکی ویژه ای استفاده شده است که برای استخراج بیت کوین طراحی شده است. 

ای سیک در واقع مجموعه ای از مدارهای الکتریکی بوده که با مواد نیمه رسانا ساخته شده است. در صورتی که از چندین ترانزیستور در یک ریز تراشه استفاده شود، به آن مدار مجتمع فشرده گفته می شود. 

مدارهای مجتمع یا ریز تراشه، هر یک وظایف خاصی در مدار انجام می دهند. هر یک از این مدارات، چندین ورودی داشته که با پردازش هر یک از این ورودی ها، مقادیر خروجی تولید می شود. البته فعالیت برخی از این ریزتراشه ها با آنالوگ و برخی دیگر با سیگنال های دیجیتال است. 

ماینر ای‌سیک (ASIC)

ای سیک ها مجموعه ای از چیپ ها هستند که از نظر کارایی، سرعت عملیاتی و توان مصرفی کارایی بهتری از تراشه های معمولی دارند. اما در مقابل قابلیت انعطاف و توسعه پذیری تراشه های معمولی را ندارند. دلیل آن هم به این خاطر است که کاربرد خاص به صورت سخت افزاری درون آن ها تعبیه شده است و نمی توانند فعالیت های دیگری انجام دهند. 

علاوه بر این، هزینه مورد نیاز برای تولید این تراشه ها بسیار بالا است، به گونه ای که اگر تعداد تراشه های مورد نیاز از حد خاصی کمتر باشد، تولید آن از نظر اقتصادی اصلا مقرون به صرفه نخواهد بود.

معرفی شرکت های تولید کننده ای سیک در جهان

در حال حاضر سه شرکت اصلی بیت مین، میکرو بی تی، اینوسیلیکون، کنان، ای بنگ از جمله بزرگترین تولید کنندگان دستگاه های ای سیک در جهان هستند. 

دفتر مرکزی شرکت بیت مین تکنولوژی، از سال 2013 در پکن چین، فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر جزو بزرگترین تولید کنندگان ماینر در جهان است. بهترین دستگاه استخراج این شرکت، انت ماینر بوده که توانسته است پرچم دار بازارهای سخت افزار این شرکت باشد. 

هم چنین استخرهای استخراج آن تقریباً یک چهارم قدرت پردازش شبکه بیت کوین را تشکیل می دهد  و تا کنون این استخر ها توانسته است موقعیت قدرتمندی در حوزه بیت کوین و ارزهای دیجیتال ایجاد کند. 

 

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

استیکینگ یکی از بهترین راه ها برای کسب ارز دیجیتال است؛ فرآیندی که در آن دارندگان ارزهای دیجیتال دارایی‌های خود…

هک بلاک چین بزرگترین چالش در دارایی های دیجیتال است اما آیا این سناریو اساسا امکان پذیر است؟ ما در…

صرافی مکسی (MEXC) یکی از بسترهای آنلاین است که کاربران ایرانی می توانند از آن برای خرید و فروش ارزهای…

در سال های اخیر بحث های زیادی در مورد NFT وجود داشته است؛ افراد زیادی مشغول خرید و فروش آنها…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب