Scroll Top
پروژه Swell Network چیست؟

پروژه Swell Network چیست؟

پروژه swell network یک پروتکل استیکینگ غیرمتمرکز است که خدمات پرداخت نقدینگی و بازپرداخت نقدی را به کاربران ارائه داده و از پایداری اتریوم و سرویس‌های سهام اطمینان می‌دهد و در عین حال DeFi را در دسترس‌تر می‌ کند. امروزه، استیکینگ و سپرده گذاری ارزهای دیجیتال به یکی از محبوب ترین روش های درآمد غیرفعال در دنیای رمزنگاری تبدیل شده است. با این حال، این روش سنتی سپرده گذاری بدون ایراد نیست و باعث می‌شود دارایی‌ها در طول مدت سهام قفل شوند که استفاده مجدد از این دارایی‌های رمزنگاری را در سایر فعالیت‌های دیفای محدود می‌کند؛ اینجاست که swell network به عنوان یک پروتکل لیکوئید استیکینگ وارد داستان می شود و برخلاف روش سنتی، بستری را فراهم می کند که کاربران بتوانند از دارایی های خود به طور کامل استفاده کنند.

پروژه swell network به زبان ساده

پروژه swell network به زبان ساده

پروژه شبکه Swell اساساً یک پروتکل DeFi است که سرویس‌های لیکوئید استیکینگ را برای اتریوم فراهم می‌کند و کاربران می‌توانند توکن‌های اتریوم را برای دریافت توکن‌های SwETH سهام و سپرده گذاری کنند. برخلاف سپرده گذاری و استیکینگ سنتی که در آن توکن اتریوم شخص تا پایان دوره استیکینگ کاملاً قفل می شود، پروژه Swell به کاربران خود اجازه می دهد تا توکن های اتریوم خود را سپرده گذاری کرده و آنها را با یک توکن لیکوئید استیکینگ خاص به نام rswETH مبادله کنند. این توکن rswETH در واقع نشان دهنده اتریومی است که شما استیک کرده اید و پاداش های انباشته آن را نشان می دهد که می توانند آزادانه معامله شوند یا حتی در سایر برنامه های دیفای استفاده شوند.

محبوبیت اصلی پروژه swell network همچنین در امکان استیکینگ مجدد نهفته است. جالب است بدانید که شبکه Swell از پروتکل EigenLayer به جای قرار دادن توکن ETH شما به طور مستقیم در بلاک چین اتریوم استفاده می کند. این پروتکل ETH شما را در میان یک شبکه توزیع شده فعال از خدمات ایمن که به اختصار ““AVSنامیده می شود، توزیع می کند. طبیعتاً ویژگی استیکینگ به کاربران این امکان را می‌دهد که علاوه بر پاداش استاندارد سهام دارایی‌ های خود، جوایز بیشتری نیز کسب کنند. در واقع، مزایای استفاده از پروژه Swell به عنوان یک روش جدید استیکینگ نسبت به نوع سنتی به شرح زیر است:

  • افزایش بازده: با ری استیکینگ دارایی هایی که در حال حاضر در دوره استیکینگ و سپرده گذاری هستند، کاربران پاداش بیشتری کسب می کنند.
  • انعطاف پذیری بیشتر: در ازای استیکینگ ETH های خود، بلافاصله rswETH دریافت می کنید که به شما امکان می دهد از این توکن ها در سایر برنامه های DeFi استفاده کنید. هنگام استفاده از این توکن ها، فرصت کسب درآمد از استیکینگ را از دست نخواهید داد.
  • امنیت بالا: پروژه Swell از بازوهای امنیتی شبکه اصلی اتریوم و EigenLayer برای تضمین امنیت دارایی های کاربران استفاده می کند و از امنیت بسیار بالایی برخوردار است.
  • کارمزد و حداقل هزینه: متوسط ​​بازده سالانه (APY) برای سپرده های اتریوم تقریباً 4٪ است. این بدان معناست که سپرده گذاران اتریوم حداقل توانایی پرداخت کارمزد را دارند، در حالی که شبکه Swell تنها 10 درصد از سود سپرده را به عنوان کارمزد دریافت می کند و همین امر این شبکه را به ارزان ترین گزینه سپرده گذاری در بازار ارزهای دیجیتال تبدیل کرده است.

سرمایه گذاران پروژه شبکه Swell چه کسانی هستند؟

سرمایه گذاران پروژه شبکه Swell چه کسانی هستند؟

پروژه swell network به دلیل پتانسیل رشد بالا و کاربردی بودن، همواره مورد توجه سرمایه گذاران مشهور در دنیای ارزهای دیجیتال بوده است. به طوری که این پروژه در اولین دور جمع آوری سرمایه خود که توسط Framework در سال 2022 انجام شد، توانست 3.75 میلیون دلار سرمایه اولیه از سرمایه گذاران نهادی مانند IOSG Ventures، Apollo Capital، 11Maven  و Bixin Ventures جذب کند. البته علاوه بر موارد ذکر شده، سرمایه گذارانی مانند مارک کوبان، رایان شان آدامز، فرناندو مارتینلی و دیوید هافمن که در ابتدا توسط EigenLayer و Puffer به عنوان سرمایه‌گذار پذیرفته شدند نیز در این دور جمع‌آوری سرمایه شرکت کردند.

روش کار پروژه swell network

swell network همواره به رابط کاربری ساده و کاربر پسند خود افتخار کرده است و در هنگام استفاده از خدمات این شبکه، پیچیدگی خاصی در محیط کاربری مشاهده نخواهید کرد. اعضای تیم توسعه swell network شبکه را طوری طراحی کردند که برای هر کسی که علاقه مند به سپرده گذاری ارز دیجیتال است قابل دسترسی باشد. به طور کلی مراحل کار در پروژه Swell به شرح زیر است:

  • سپرده گذاری: در مرحله اول، کاربران باید کیف پول رمزنگاری خود را به شبکه Swell متصل کرده و توکن های اتریوم خود را مستقیماً در پلتفرم Swell قرار دهند.
  • کسب درآمد: کاربران بلافاصله پس از شروع سرمایه گذاری در این پلتفرم، توکن های SwETH را به عنوان پاداش فوری در کیف پول ارزهای دیجیتال خود دریافت خواهند کرد.
  • سپرده گذاری مجدد: در مرحله آخر، کاربرانی که SwETH دریافت می کنند، می توانند این توکن های دریافتی را به منظور دریافت پاداش های متعدد به صندوق های بازگشتی بهینه شده واریز کنند.

آیا پروژه swell network ریسک دارد؟

آیا پروژه swell network ریسک دارد؟

اگرچه پروژه swell network ویژگی های جذابی را در اختیار کاربران خود قرار داده است؛ با این حال، تصمیم گیری در مورد استفاده یا عدم استفاده از آن مستلزم بررسی ریسک های سرمایه گذاری در این پلتفرم محبوب است تا بتوانیم دید واضح تری از وضعیت این پروژه ارز دیجیتال داشته باشیم. به طور کلی مهمترین خطرات استفاده از swell network را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:

  • پیچیدگی: در مقایسه با موقعیت‌ هایی که در معاملات سنتی و سپرده‌گذاری با آن مواجه می‌شویم، swell network دارای پیچیدگی‌های خاصی است و استفاده از پتانسیل برای کسب سود بیشتر مستلزم تسلط بر نحوه کار EigenLayer و AVS است. طبیعتاً اگر کنترل کافی بر عملکرد این شبکه ندارید، می توانید با انجام برخی اشتباهات، سرمایه و دارایی خود را به خطر بیندازید.
  • ریسک قراردادهای هوشمند: طی چند سال گذشته، قراردادهای هوشمند نقش مهمی در توسعه بسیاری از برنامه ‌های غیرمتمرکز ایفا کرده و عملاً به یکی از شاخه ‌های توسعه دنیای رمزنگاری تبدیل شده ‌اند. با این حال، نباید نقاط ضعف آنها را نادیده گرفت. ضعف اصلی قراردادهای هوشمند، امکان هک است و با توجه به اینکه پروژه Swell از فناوری قرارداد هوشمند نیز بهره می برد، کاربران آن باید از قوی ترین کدهای رمزنگاری برای محافظت از اموال خود در برابر هک استفاده کنند.
  • ضرر موقت: تفاوت قیمت بین ارزش توکن در استخر نقدینگی و ارزش واقعی توکن باعث زیان موقت می شود. منظور از ضرر ناپایدار این است که ارز دیجیتال با مقدار مشخصی خریداری شود و پس از مدتی ارزش آن به گونه ای تغییر کند که کاربران با ضرر مواجه شوند. ضرر ناپایدار یکی از خطرات ذاتی پروژه Swell است اما منحصر به آن نیست و در همه برنامه های دیفای مشترک است.

استفاده از swell network برای شما انتخاب مناسبی است؟

اینکه آیا استفاده از شبکه swell network برای شما انتخاب مناسبی است یا خیر، کاملاً به میزان تحمل ریسک و اهداف سرمایه گذاری شما بستگی دارد. اگر به دنبال کسب سود و جوایز بیشتر با سرمایه گذاری دارایی های خود هستید و درک کاملی از پیچیدگی های فرآیند سهام در شبکه Swell دارید، استفاده از این شبکه و برنامه دیفای ممکن است برای شما مناسب باشد. با این حال، اگر به دنبال روش ساده‌تری هستید و اولویت اصلی شما حفظ سرمایه ‌تان است، بهتر است به اشتراک گذاری ارزهای دیجیتال سنتی را انتخاب کنید. قبل از تصمیم گیری در مورد استفاده از این پروتکل، مهم است که یک تحقیق کامل در زمینه EigenLayer انجام داده باشید.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
پست های توضیه شده
Clear Filters

کیف پول دیفای نوعی کیف پول دیجیتالی است که برای انجام تراکنش های مالی و انتقال ارزهای دیجیتال در فضای…

از آنجایی که مشکلات مربوط به ذخیره سازی متمرکز در سال های اخیر بیشتر شده است، نیاز به ذخیره سازی…

استخراج ترکیبی یک روش ماینینگ است که به کاربر اجازه می دهد روی دو بلاک چین مختلف استخراج کند. اگر…

ایردراپ ها در واقع ابزاری برای عمومی کردن پروژه های جدید در فضای بلاک چین هستند. با توجه به محبوبیت…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب