Scroll Top
کیف پول های ارز دیجیتال کامپاند

کیف پول های ارز دیجیتال کامپاند

ارز دیجیتال کامپاند پلتفرمی برای پرداخت وام های غیر متمرکز است. این پروژه با حمایت کوین بیس و سرمایه گذاری 10 میلیون دلاری بر روی آن به انجام رسیده است. توکن کامپاند، با نام COMP شناخته شده و بر بستر بلاکچین اتریوم فعالیت می کند. این توکن با استاندارد ERC-20 توسعه داده شده است و از ارزهای مختلفی همانند اتریوم پشتیبانی می کند. 

با استفاده از  ارز دیجیتال کامپاند، کاربران می توانند به صورت غیر متمرکز وام دهند یا وام بگیرند. کامپاند یکی از بهترین پلتفرم های DeFi است و توسط کدهای شبکه خود، پیشنهادات مختلفی به کاربران ارسال می کند. نحوه وام دادن و وام گرفتن در این پروتکل نیز به همین شکل است و افرادی پیشنهاد دریافت و برخی پیشنهاد ارسال وام؛ وارد شبکه می کنند. 

معاملات کامپاند به صورت کاملا شفاف بر روی بستر بلاکچین اتریوم صورت می گیرند. این رمز ارز در زمان نگارش مقاله، در رتبه 47 بازار ارزهای دیجیتال قرار داشته و هر کامپاند قیمتی در حدود 781 دلار دارد. 

معرفی انواع کیف پول کامپاند

برای نگهداری دارایی های دیجیتال، نیاز به استفاده از کیف پول دیجیتالی مرتبط و مناسب آن خواهید داشت. کیف پول های دیجیتالی به دو نوع سخت افزاری یا سرد و نرم افزاری یا گرم تقسیم می شوند. با توجه به میزان سرمایه و استراتژی معاملاتی هر کاربر، میزان استفاده و نوع کیف پول مورد استفاده کاربران، متغیر خواهد بود. در ادامه مقاله با انواع کیف پول دیجیتالی کامپاند و پیشنهادات معتبر، آشنا خواهیم شد. 

معرفی انواع کیف پول کامپاند

کیف پول های نرم افزاری کامپاند 

پرسرعت ترین و پر استفاده ترین انواع کیف پول، کیف پول های نرم افزاری هستند که خود با توجه به پلتفرم مورد استفاده کاربر، به ساختارهای متفاوتی تقسیم می شوند. کیف پول های نرم افزاری در قالب اپلیکیشن های موبایلی یا نرم افزارهای ویندوزی و یا تحت وب یا آنلاین اجرا می شوند. مزیت استفاده از این نوع از کیف پول، سرعت عمل و راحتی در استفاده است. کیف پول های نرم افزاری امنیت پایین تری نسبت به کیف پول های سخت افزاری دارند اما در صورت رعایت نکات امنیتی توسط کاربر، امنیت آنها قابل قبول است. 

کیف پول های سخت افزاری کامپاند 

کیف پول های سخت افزاری ایمن ترین راه برای نگهداری از رمزارزها و مخصوصا کامپاند است. کیف پول های سخت افزاری آفلاین یا سرد هستند و با قطع اتصال به اینترنت، راه حملات فیشینگ، هکرها و ورود بدافزارها را از بین برده اند. این نوع از کیف پول ها برای نگهداری بلندمدت سرمایه های زیاد استفاده می شوند و این موضوع به دلیل امنیت بالای آنهاست. کیف پول های سخت افزاری در زمان انتقال اطلاعات، رمزنگاری پیشرفته ای بر روی داده ها انجام می دهند و به این ترتیب، امنیتی را به کاربر ارائه می دهند که حتی در صورت اتصال به دستگاه ویروسی، مشکلی برای ارزهای دیجیتالی موجود در کیف پول(مخصوصا کامپاند) به وجود نیاید. کیف پول های سخت افزاری شناخته شده و قدرتمندی توسط کمپانی های بزرگ ساخته شده اند که از محبوبترین آنها، می توانیم به لجر نانو اس، لجر نانو ایکس و ترزور مدل تی اشاره کنیم. 

کیف پول های آنلاین کامپاند

کیف پول های آنلاین سریع ترین و راحت ترین دسترسی به دارایی های دیجیتال برای کاربر ارائه می دهند. استفاده از کیف پول های آنلاین نیازی به نصب نرم افزار یا خرید سخت افزار نداشته و با اتصال به وبسایت ارائه دهنده توسط مرورگر، می توانید از امکانات آنها استفاده کنید. ایراد بزرگ کیف پول های آنلاین، ضعف امنیتی آنهاست. اطلاعات کاربران در سرورهای وبسایت ارائه دهنده بارگذاری می شود و این موضوع، همیشه ریسک دسترسی هکرها، حملات فیشینگ و ورود بد افزارها به بخش اطلاعات کاربران را در پی دارد. در صورت استفاده از کیف پول های معتبر و شناخته شده، ریسک شما در نگهداری از ارزهای دیجیتال توسط کیف پول های آنلاین، کاهش خواهد یافت. می توانیم کیف پول های اتمیک والت، اکسودوس والت و کوینومی را معتبرترین کیف پول های آنلاین کامپاند بدانیم. 

کیف پول های IOS کامپاند

کیف پول های موبایلی(IOS) پر استفاده ترین و محبوبترین نوع کیف پول دیجیتالی هستند. این نوع از کیف پول ها در قالب اپلیکیشن IOS ارائه و اجرا  می شوند. برای استفاده از کیف پول های IOS کامپاند، باید نسخه مناسب تلفن همراه خود را دانلود و نصب کرده و وارد حساب کاربری کیف پول خود شوید. کیف پولهای IOS مختلفی توسط شرکت ها در سراسر جهان توسعه داده شده اند که اتمیک والت، اکسودوس والت و کوینومی از معتبرترین و شناخته شده ترین آنها هستند. 

کیف پول های IOS کامپاند

کیف پول های اندروید کامپاند 

کیف پول های اندرویدی(موبایلی) کامپاند متداول ترین نوع کیف پول دیجیتالی هستند که توسط کاربران، نصب و استفاده می شوند. با توجه به دسترسی همیشگی کاربران به تلفن همراه خود، استفاده از کیف پول موبایلی(اندرویدی) می تواند سرعت و ابتکار عمل مناسبی به انها بدهد. کیف پول های اندروید کامپاند با طراحی و رابط کاربری ساده ای توسعه داده می شوند تا در فضای محدود گوشی های هوشمند، بهترین کارایی را داشته باشید. اتمیک والت، اکسودوس والت، تراست والت و کوینومی از محبوبترین کیف پول های اندرویدی کامپاند در کریپتوکارنسی هستند. 

کیف پول های کامپاند چگونه کار می کنند؟

وابسته به نوع استفاده، عملکرد کیف پول های دیجیتالی متفاوت خواهد بود. کیف پول های سخت افزاری ایمنی کاملی دارند اما سرعت کارکرد با آنها پایین است. در مقابل، کیف پول های نرم افزاری با اتصال به اینترنت و رابط کاربری مناسب؛ سرعت عمل بسیار بالائی به کاربر ارائه می دهند. معمولا استفاده ترکیبی از کیف پول های دیجیتالی کامپاند، بهترین نتیجه را برای کاربر دارد. سرمایه های زیاد و بلندمدت، بهتر است در کیف پول های سخت افزاری نگهداری شوند تا از لحاظ امنیت خیال کاربر راحت باشد. کیف پول های نرم افزاری نیز برای معاملات کوتاه مدت و انتقال های روزانه استفاده می شوند. 

امنیت در کیف پول های کامپاند

ساختار کیف پول های کامپاند با یکدیگر تفاوت های اساسی دارد و با توجه به این موضوع، سطح امنیتی هرکدام نیز متفاوت خواهد بود. کیف پول های سخت افزاری به صورت آفلاین دارایی های کاربران را نگهداری می کنند و این موضوع بیشترین سطح امنیتی را به کاربر ارائه می دهد. کیف پول های نرم افزاری به اینترنت اتصال دارند و ریسک حملات فیشینگ و نفوذ هکرها، همیشه وجود دارد.  

لیست کامل کیف پول های ارز دیجیتال

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

مدت زیادی است که بازی های تلگرام سر و صدای زیادی در دنیای ارزهای دیجیتال بپا کرده است. تا چند…

راکت پول یک پلتفرم غیرمتمرکز استیکینگ اتریوم است که به کاربران امکان می دهد بدون داشتن 32 اتریوم در فرآیند…

در دنیای پر سرعت و رقابتی ارزهای دیجیتال، انتخاب یک استخر استخراج قابل اعتماد و کارآمد می تواند تفاوت اساسی…

شبکه ‌های تراستلس یا بدون اعتماد، یکی از نوآوری ‌های اساسی عصر دیجیتال، انقلابی در نحوه انجام تراکنش‌ ها و تعاملات…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب