Scroll Top
تحلیل قیمت اتریوم؛ چه مقاومت‌هایی پیش رو است؟

تحلیل قیمت اتریوم؛ چه مقاومت‌هایی پیش رو است؟

از هفته گذشته تا امروز، قیمت اتریوم فراز و فرودهای بسیاری را پشت سر گذاشته است. با این حال، عوامل تکنیکال و داده‌های درون زنجیره‌ای نشان می‌دهد که ارز شماره دو بازار برای یک جهش صعودی تازه آماده است.

به گزارش اف‌ایکس استریت، قیمت اتریوم با افزایشی ۴ درصدی، در محدوده ۳۷۰ دلار معامله می‌شود. قیمت این ارز دیجیتال طی هفته‌های گذشته توانسته بود به ۴۸۸ دلار (رکورد قیمتی سال ۲۰۲۰) برسد. سقوط اتریوم ۴ روز پس از جهش ۱ سپتامبر (۱۱ شهریور) آغاز شد و ۳۴٪ کاهش قیمت، ۵ سپتامبر (۱۵ شهریور) به ۳۰۷ دلار رسید. با وجود اینکه قیمت اتریوم در روزهای گذشته توانسته بود بخشی از این ضررها را جبران کند، به‌عقیده بسیاری، همچنان در فاز تثبیت قیمت قرار دارد و به‌دنبال فرصتی است تا جهش تازه‌ای را آغاز کند.

علیرغم روند کند احیای قیمت و ذهنیت دوگانه سرمایه‌گذاران نسبت به روند پیش رو، معیارهای تکنیکال و درون زنجیره‌ای نشان می‌دهد که اوضاع بازار اتریوم رو به بهبود است.

حداقل سه عامل محرک را می‌توان نام برد که باعث شده‌اند قیمت اتریوم از بالاترین قیمتی که به‌تازگی به آن رسیده بود، به پایین‌ترین قیمتی که حدود یک ماه پیش داشت سقوط کند. همبستگی مثبت اتر و بیت کوین یکی از این عوامل است. بر اساس داده‌های کریپتوواچ (Cryptowatch)، نرخ همبستگی پیرسون (Pearson) هفت‌روزه بیت کوین و اتریوم در عدد ۰.۸۴ قرار دارد؛ این یعنی نوسانات قیمت آنها از یک الگو پیروی می‌کند. بلافاصله پس از کاهش قیمت بیت کوین و سقوط آن به زیر ۱۱,۰۰۰ دلار که به‌واسطه فروش بیت کوین توسط ماینرها اتفاق افتاده بود، اتریوم نیز سقوطی مشابه را ثبت کرد. به‌علاوه، قیمت اتریوم طی هفته‌های قبل از آن با صعودی قابل توجه و حدود ۱۰۰ درصدی، آماده چنین اصلاحی بود.

اصلاح بازار دیفای نیز بر آتش سقوط قیمت اتریوم افزوده است. بسیاری از توکن‌های دیفای که بیش از اندازه بزرگ شده‌اند بر روی بلاک چین اتریوم ایجاد شده و کار می‌کنند؛ همزمان با کاهش ارزش این بازار، بسیاری از معامله‌گران نیز به‌دنبال برداشت سود خود بودند و همین مسئله فشار فروش اتریوم را بیشتر کرد.

اوضاع رو به بهبود اتریوم

چندین معیار درون زنجیره‌ای و شاخص‌های تکنیکال نشان می‌دهد که اتریوم اوضاع وخیم خود را پشت سر گذاشته است و شرایط برای این ارز دیجیتال رو به بهبود است. کاهش موجودی اتریوم در صرافی‌ها هم نشانه‌ای صعودی برای بازار است؛ این یعنی، معامله‌گران قصد چندانی برای فروش ارزهای خود ندارند و بیشتر تمایل دارند تا ارزهای خود را در کیف پول‌های سرد خود انباشته کنند. اگر موجودی صرافی‌ها بالا باشد، به آن معناست که سرمایه‌گذاران و معامله‌گران با انتقال ارزهای خود به کیف پول‌های داغ، قصد معامله را دارند. جریان خروجی اتریوم از صرافی‌های متمرکز بزرگ نیز گواهی بر همین مسئله است.

موجودی اتریوم صرافی‌ها
موجودی اتریوم صرافی‌ها

به گزارش اینتودبلاک (Intotheblock)، مجموع آدرس‌های اتریوم که موجودی آنها بیشتر از صفر است به بیش از ۴۶ میلیون رسیده است. این میزان از ابتدای سال جاری میلادی تا به حال ۱۲ میلیون بیشتر شده است. درعین‌حال، ازآنجاکه تعداد آدرس‌های شبکه اتریوم فقط در حال افزایش است، این شتاب افزایش آدرس‌هاست که اهمیت دارد.

داده‌های مرتبط با سود و زیان ماینرها هم نشان می‌دهد که عبور قیمت اتریوم از مقاومت ۲۴۰ تا ۲۵۰ دلاری، باعث شد تا ۳۵۷ هزار آدرس که مالکیت بیش از ۸.۵ میلیون اتر را در اختیار دارند، وارد وضعیت سوددهی شوند. حالا با تبدیل‌شدن این مقاومت به یک حمایت، فضا برای عبور از سد بعدی که ۳۸۰ دلار است، فراهم می‌شود. به‌محض آنکه این مقاومت نیز شکسته شود، فضا برای رسیدن به مقاومت ۴۰۰ تا ۴۰۷ دلار نیز باز می‌شود. در این ناحیه ۳.۸۵ میلیون واحد اتر در وضعیت سربه‌سر قرار می‌گیرند.

اوضاع آدرس‌های اتریوم
اوضاع آدرس‌های اتریوم

وضعیت تکنیکال قیمت اتریوم

در نمودار روزانه، میانگین متحرک ساده ۵۰دوره‌ای و خط میانی شاخص بولینگر باند در ۳۸۵ دلار قرار دارد. این مسئله نشان می‌دهد که اگر حرکتی پایدار به بالای این ناحیه انجام شود، پتانسیل‌های صعودی اتریوم نیز خود را نشان خواهند داد. هدف صعودی بعدی ۴۵۰ دلار خواهد بود که خط بالایی بولینگر باند در آن قرار دارد. صد البته باید به یاد داشت که تحقق این اهداف در صورتی محتمل است که اتریوم بتواند مقاومت روانی ۴۰۰ دلاری خود را پشت سر بگذارد.

نمودار روزانه قیمت اتر
نمودار روزانه قیمت اتر

وضعیت در تایم فریم ۴ ساعته نشان می‌دهد که قیمت اتریوم، میانگین متحرک ساده ۵۰دوره‌ای را شکسته است. مقاومت‌های پیش رو ۳۸۸ دلار (میانگین متحرک ساده ۱۰۰ دوره‌ای) و ۴۰۰ دلار (میانگین متحرک ساده ۲۰۰ دوره‌ای) است که با اهداف احیای کوتاه‌مدت قیمت همخوانی دارند.

حمایت پیش رو را نیز می‌توان در محدوده‌ ۳۵۳ دلار (وسط خط بولینگر باند ۴ ساعته) مشاهده کرد. در صورت شکستن این حمایت، این احتمال وجود دارد که قیمت تا میانگین متحرک ساده ۱۰۰ روزه و محدوده ۳۱۰ دلار سقوط کند.

نمودار قیمت اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته
نمودار قیمت اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته

همان طور که گفتیم، هم معیارهای درون زنجیره‌ای و هم شاخص‌های تکنیکال، نشان از صعود احتمالی قیمت اتریوم دارند. با توجه به این معیارها، می‌توان انتظار داشت که قیمت تا محدوده ۳۸۵ و ۴۰۰ دلار بالا رود. در این صورت، رسیدن به اوج قیمت سال ۲۰۲۰ نیز محتمل خواهد بود.

از طرف دیگر، اگر قیمت به زیر ۳۵۰ دلار برسد، تحلیل‌های صعودی اعتبار خود را از دست خواهند داد و این احتمال وجود دارد که پیش از صعود دوباره، قیمت تا ۳۰۹ دلار کاهش پیدا کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
Clear Filters
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

قیمت اتریوم در روزهای اخیر موفق شد از مرز ۵۸۰ دلار عبور کند و در حال حاضر نیز در محدوده…

با وجود اینکه قیمت بیت کوین اندکی افزایش یافته است، اتریوم و اغلب آلت کوین‌‌های بازار ارزهای دیجیتال، بیش‌ازپیش سقوط…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب