Scroll Top
بمب سختی اتریوم (Difficulty Bomb) چیست؟

بمب سختی اتریوم (Difficulty Bomb) چیست؟

شبکه اتریوم و همچنین ارز دیجیتال اتریوم اخیرا تحت تاثیر تیر پیکان یخچال های هارد فورک قرار گرفته که این تاثیرات برای به تعویق انداختن بمب سختی اتریوم بوده است. بمب سختی (Difficulty Bomb) اتریوم، به عنوان یک مکانیزم می تواند شبکه اثبات کار را مجبور کند تا اقدام به متوقف کردن تولید بلوک ها کند. همچنین باعث می شود استخراج اتریوم به اختلال کشیده شود و مانع از این می شود که ماینرها حیات زنجیره را ادامه دهند. ماینرها زنجیره استخراج اتریوم را باید پس از ادغام شبکه زنده نگه دارند زیرا در غیر این صورت هیچ سودی برای آنها ندارد. در این مقاله قصد داریم بمب سختی (Difficulty Bomb) اتریوم را بررسی کنیم.

بمب سختی اتریوم (Difficulty Bomb) چیست؟

بمب سختی اتریوم چیست؟

شبکه اتریوم یک شبکه ارز دیجیتال متکی بر مکانیزم اجماع می باشد و از مقدار زیادی توان محاسباتی و انرژی استفاده می کند که باعث می شود در فارم های ماینینگ مقیاس پذیری و تمرکز فناوری ایجاد شود. این تمرکز با اصول ارزهای دیجیتال در تضاد بوده است. بمب سختی اتریوم اشاره به افزایش ناگهانی و عمدی در سختی استخراج دارد که در شبکه اتریوم با انتشار ETH 2.0 و به روزرسانی اثبات کار رخ می دهد. هدف بمب سختی این است که در بلاک چین اتریوم به صورت تصاعدی زمان لازم برای استخراج یک بلوک جدید را افزایش دهد. به طوری که با حذف این انگیزه، باعث تشویق ماینرهای ارز دیجیتال می شود تا از استخراج اثبات کار انرژی بر دست بکشند. همچنین باعث از بین رفتن توانایی متمرکز ساختن ارز دیجیتال و مالکیت آن می شود و مانع فورک های بلاک چین می شود. علاوه بر این ها ارتقا نودها را اجباری می کند.

توسعه دهندگان و استخراج کنندگان هسته اتریوم با استفاده از شبکه توسعه دهنده آمورفا و همچنین کمک گرفتن از کاربران خود، پیشرفت عالی و چشمگیری در جهت ادغام بین شبکه ها داشته اند. آنها به زمان بیشتری برای به اثبات رساندن این سهام در سطح شبکه دارند. ارز دیجیتال اتریوم در این مدت برای چهارمین بار به تعویق افتاده است. ادغام شبکه جهانی طبق اعلامیه توسعه دهندگان اصلی بمب سختی اتریوم به زودی آماده می شود. آنها کار خود را در جلسات وابسته به توسعه هسته اتریوم و تا ارائه به روزرسانی آن ادامه خواهند داد. در ادامه به بررسی فعالیت های انجام شده از شبکه اتریوم در Beacon Chain 2.0 می پردازیم.

بمب سختی اتریوم (به معنای عصر یخبندان) در سال 2015 در بازار جهانی دیجیتال و به کمک توسعه دهندگان آن مطرح شد. این مجموعه به وسیله نقشه جهانی ثابت می کند که در این سال ها استخراج اتریوم با نابودی مواجه خواهد شد. این امر باعث شد که مشتریان و کاربران خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم به سراغ ثبات این سهام حرکت کنند. شبکه و بنیاد اتریوم پس از وارد شدن به بازار جهانی مانند ارزهای دیجیتال مونرو، ارز دیجیتال بیت کوین و دیگر رمز ارزها، فعالیت خود را با مکانیزم اثبات کار آغاز کرده است. در مکانیزم اثبات کار ماینرها به وسیله سخت افزارهای مدرن و ابزارهای مختلف با یکدیگر رقابت می کنند. این ماینرها برای کسب جایزه بزرگ باید معادلات بلاک چین را حل کنند.

این جوایز شامل وارد کردن بلاک دیگری به بلاک چین در نرم افزار خود و همچنین راهنمایی از شبکه می باشد. پایه و اساس بسیاری از ارزهای دیجیتال، بر مبنای استخراج ارز یا همان اثبات کار طراحی شده است. قدرت و توانایی تجزیه و تحلیل در شبکه، با کم و زیاد شدن ماینرها دچار تغییرات زیادی می شود. این راهکار این گونه عمل می کند که از طریق حل معادلات در بین شبکه به کمک ماینرها، در یک بازه زمانی مشخص ارزهای دیجیتال جدیدی با یک نرخ بهره ثابت وارد شبکه جهانی می شوند. همچنین به سخت افزارهایی با کیفیت متوسط ماینرهای جدید، مدرن و به روز و با قدرت بالا برای استخراج اتریوم نیاز است.

بمب سختی

با توجه به توضیحاتی که ارائه کردیم حال به بررسی کامل تر بمب سختی اتریوم می پردازیم. پس از فعال شدن آن، سختی شبکه به شکل نمودار نمایی رو به بالا می رود که به معنای این است که ماینرها زمان بیشتری برای حل معادلات دارند. توانایی بمب سختی شبکه به این صورت پیش می رود که شبکه و بنیاد اتریوم به توقف در می آید و برای ارز دیجیتال اتریوم حالت عصر یخبندان رخ می دهد. معاملات و تراکنش ها در این حالت به سمت صفر سوق می کنند. همچنین هیچ گونه خرید و فروشی صورت نمی گیرد. در این حالت برای استخراج اتریوم، عصر کوه یخ رخ داده است.

برای استخراج اتریوم و مواجه نشدن با بمب سختی اتریوم، این نکته را باید در نظر گرفت که این بمب زمانی فعال می شود که شبکه و بنیاد اتریوم از عملکرد اثبات کار به اثبات سهام منتقل شود. این انتقال در شبکه باعث می شود که بمب سختی اتریوم و یا عصر یخبندان در اتریوم ایجاد شود. در ارز دیجیتال اتریوم، اثبات سهام در نسخه کسپر ایجاد می شود. این تغییر و تحول آنقدر بزرگ است که نیازمند یک هارد فورک نو برای آماده سازی نسخه جدید اتریوم به نام Ethr.2 در یک شبکه می باشد.

پس از آخرین هارد فورک در بنیاد و شبکه اتریوم که سرنیتی نام دارد، این احتمال وجود دارد که دو شبکه اتریوم ایجاد شود. فعالیت این بلاک چین براساس اثبات سهام می باشد و بلاک چین قبلی براساس استخراج رمز ارز یا همان اثبات کار بوده است. برای این که ماینرها بتوانند به حیات خود ادامه دهند انجام این کار لازم است و نباید منابع استخراج اتریوم از دست برود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با استیک ارز دیجیتال اتریوم می توانید به مقاله مربوطه آن مراجعه کنید.

دلایل ایجاد بمب سختی اتریوم

1- به عنوان یک عامل بازدارنده عمل می کند، به این صورت که مانع از استخراج اتریوم توسط ماینرها می شود.

2- در برابر استخراج ارز دیجیتال از زنجیره اتریوم ۱ ایستاده و به شبکه زنجیره ای اتریوم دوم انتقال می یابد. (اتریوم اول و دوم به ترتیب به اثبات کار و اثبات سهام شناخته می شوند.)

3- باعث می شود که اثبات کنندگان کار در شبکه اتریوم، برای به روزرسانی از یک هارد فورک استفاده کنند تا مانع از اختلال شبکه و به صفر رسیدن حجم معاملات شوند.

تاثیرات بمب سختی اتریوم و الزامی بودن وجود این فرآیند

تاثیرات بمب سختی اتریوم

برای بررسی تاثیرات بمب سختی اتریوم برای استخراج، نیاز است که نمودار و تاریخچه قدیمی این ارز دیجیتال را بررسی کرد. طبق یک مکانیزم پله ای، تعداد بلوک ها در بلاک چین پس از افزایش زنجیره ها در شبکه، زیادتر می شود و استخراج بیشتری توسط ماینرها صورت می گیرد که به معنای این است معادلات بیشتری حل شده اند و در شبکه زنجیره ها افزایش یافته اند.

در اینجا یک سوال مطرح می شود که آیا هنوز به بمب سختی اتریوم نیاز است یا خیر؟ پاسخ مثبت است، زیرا همچنان به بمب سختی اتریوم برای مستقر کردن اتریوم دوم نیاز است. اتریوم دوم برای ارتقا شبکه اتریوم اول و به عنوان یک بلاک چین مجزا باید حتما وجود داشته باشد. بمب سختی اتریوم ضمن این که باعث می شود تا هر دو شبکه به تعویق بیفتند، باعث می شود که خرید و فروش ارز و ارتقا شبکه ها به سمت صفر برده شود.

برای بررسی رقبای ارز دیجیتال اتریوم می توانید مقاله مربوط به آن را بررسی کنید.

سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال اتریوم

بنیاد و شبکه اتریوم برای سرمایه گذارانی که قصد رشد و ترقی دارند، محیط مناسبی محسوب می شود. برای این کار می توانند از موسسه هایی که دارای اعتبار هستند و متمرکز شده بر استخراج اتریوم می باشند، کمک بگیرند. صندوق های سرمایه گذاری معتبر این امکان را به کاربران می دهند که بتوانند با ساختاری بهتر به سراغ ارزهای دیجیتال از جمله اتریوم بروند. این صندوق ها مزایای متعددی دارند که شامل این موارد می باشد.

1- امنیت بالایی دارند.

2- اجباری در خرید ارز دیجیتال اتریوم وجود ندارد.

3- علاوه بر ذخیره سازی ارز دیجیتال، می تواند امنیت کیف پول کاربران را تامین کنند.

سخن پایانی

بمب سختی اتریوم (به معنای عصر یخبندان) شامل عملکردی می باشد که سبب افزایش حل معادلات توسط ماینرها در یک الگوریتم استخراج اتریوم به کمک اثبات کار می شود. 

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

تصور کنید یک ارز دیجیتال که به عنوان یک شوخی شروع شده است، ناگهان به یک پدیده جهانی تبدیل می…

در دنیای پرنوسان ارزهای دیجیتال، شبکه ECash و کوین کاربردی آن XEC، به عنوان یکی از پروژه‌ های نوآورانه پیشرو…

در امضای دیجیتال اتریوم، قابلیتی به نام تابع Ecrecover وجود دارد که صحت و یکپارچگی اطلاعات امضا شده را تایید…

فناوری بلاک چین در بسیاری از صنایع به ویژه در دنیای بازی های ویدیویی تحول بسیار بزرگی محسوب می شود….

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب