Scroll Top
سریع ترین بلاک چین های ارز دیجیتال

سریع ترین بلاک چین های ارز دیجیتال

با افزایش سرعت بلاک چین و رفع چالش های قبلی آن، صنعت کریپتو روز به روز رشد خواهد کرد. زمانی که مشکل مقیاس پذیری و سرعت بلاک چین حل شود، امکان انتقال داده ها با سهولت بیشتری وجود خواهد داشت و علاوه بر آن، می تواند ویژگی های مختلفی را در اختیار کاربران قرار دهد. علاوه بر این، با افزایش سرعت بلاک چین ها، ردیابی فعالیت اینترنت اشیا نیز کمک بزرگی خواهد بود. یک بلاک چین پرسرعت نیز می تواند سرعت تراکنش ها را با هر حجم و تعداد افزایش دهد. در این مقاله قصد داریم در مورد سریع ترین بلاک چین صحبت کنیم، برای آشنایی بیشتر تا انتهای مطلب همراه شوید.

چرا به سریع ترین بلاک چین نیاز داریم؟

چرا به سریع ترین بلاک چین نیاز داریم؟

نیاز ما به سریع ترین بلاک چین از کجا می آید؟ بلاک چین برای انتقال انواع دارایی ها استفاده می شود. همانطور که گفتیم، انواع دارایی ها در بلاک چین قابل انتقال هستند؛ به این معنی که برخلاف تصور برخی افراد، تنها امکان انتقال دارایی های دیجیتال در این پلتفرم وجود ندارد. شما می توانید هر نوع داده ای را که می خواهید به پلتفرم بلاک چین منتقل کنید. حال تصور کنید سرعت انتقال در این پلتفرم افزایش یابد، بدون شک در این صورت بلاک چین با ارائه خدمات و امکانات مختلف به بسیاری از کاربران کمک خواهد کرد.

اهمیت زمان پاسخ‌دهی سیستم برای کاربران

طی مطالعاتی که در سال 1993 انجام شد، محققان به این نتیجه رسیدند که سرعت پاسخگویی بالای سیستم ها برای کاربران و مشتریان بسیار مهم است. محققان در این مطالعات به نتایج جالبی دست یافتند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:

  • به گفته کاربران، زمان پاسخگویی کمتر از 0.1 ثانیه است.
  • زمان پاسخ 1 ثانیه یا بیشتر توسط کاربران به عنوان آهسته تلقی نمی شود اما همچنان تاخیر دارند.
  • زمان های پاسخگویی که به 10 ثانیه می رسد دارای تاخیر بوده و نشان دهنده کندی سیستم است و به همین دلیل کاربران ترجیح می دهند در زمانی که سیستم به آنها پاسخ می دهد کار دیگری انجام دهند.
  • کسانی که در زمینه توسعه سیستم های غیرمتمرکز فعالیت می کنند، بر اساس این آمار و اطلاعات باید روی سرعت سیستم خود، کار کنند و همیشه سرعت آن را افزایش دهند.

شرایط مربوط به سریع ترین تراکنش ها

قبل از اینکه سریع ترین بلاک چین را به شما معرفی کنیم، قصد داریم اصطلاحاتی را به شما معرفی کنیم که به شما کمک می کند تا نحوه عملکرد بلاک چین را بهتر درک کنید و با دانستن معنای آنها، ماهیت سریع ترین بلاک چین را بهتر درک کنید.

مدت زمان ساخت بلاک

مدت زمانی که هر بلاک به شبکه بلاک چین اضافه می شود کاملاً بر اساس عملکرد و روش توسعه یک بلاک چین است. برای درک بهتر مفهوم زمان ایجاد بلاک به شبکه های بیت کوین و اتریوم اشاره می کنیم که در بیت کوین 10 دقیقه و در اتریوم فقط 15 ثانیه است. زمان ساخت هر بلاک در بلاک چین قابل تغییر نیست و همیشه ثابت خواهد ماند؛ مگر اینکه صحبت از فورک ها در میان باشد.

ترافیک شبکه

شرایط مربوط به سریع ترین تراکنش ها

هرچه تعداد تراکنش ها در یک بازه زمانی مشخص بیشتر باشد، ترافیک شبکه در آن زمان بیشتر می شود. به عنوان مثال، اگر تعطیلات آخر هفته را در نظر بگیریم، از آنجایی که تراکنش های کمی در این مدت انجام می شود، ترافیک شبکه هر آخر هفته کم می شود. ترافیک شبکه به نمودار قیمت ارز نیز بستگی دارد. به عنوان مثال در صورت افزایش یا کاهش قیمت ارز، ترافیک شبکه افزایش می یابد و کاربران این پلتفرم با قدرت بیشتری خرید و فروش می کنند. باید گفت که ترافیک شبکه برای کاربران مضر است زیرا در نهایت باعث افزایش زمان تایید و ثبت نهایی و ایجاد تاخیر و حتی افزایش کارمزد تراکنش ها در برخی موارد می شود.

سرعت تراکنش ارز دیجیتال

برخلاف نظر بسیاری که سرعت تراکنش ارز دیجیتال را مشابه زمان ایجاد بلاک در بلاک چین می دانند، باید بگوییم که این دو مشابه نیستند و متفاوت هستند. در واقع مدت زمانی که طول می کشد تا یک تراکنش ثبت شود، سرعت تراکنش ارز دیجیتال نامیده می شود.

معرفی سریع ترین بلاک چین ها

بلاک چین بیت کوین (Bitcoin)

بیت کوین (BTC) ابتدایی ترین ارز دیجیتالی است که از تکنولوژی بلاک چین برای فعالیت های خود استفاده می کند و به همین دلیل به آن پدر دنیای رمزنگاری نیز می گویند. ساتوشی ناکاموتو در وایت پیپر بیت کوین خود توضیح می دهد که چگونه بیت کوین می تواند از الگوریتم اثبات کار (PoW) استفاده کند تا تراکنش های آن غیرمتمرکز و شبکه شوند که امنیت تضمین شده است.

ساتوشی ناکاموتو احساس کرد که وجود شخص ثالث در معامله دیگر ضروری نیست. بنابراین وی اولین ارز دیجیتال را در سال 2009 ایجاد کرد. الگوریتم PoW سیستمی است که به ماینرهای داخل کامپیوتر اجازه می دهد تا یک بلاک را برای حل یک فرمول ریاضی دشوار وام گرفته و استخراج کنند. استخراج یک بلاک جدید به شبکه کمک می‌کند تا تراکنش‌ها را سرعت بخشد و استخراج یک بلاک برای شما BTC درآمد دارد.

شبکه اصلی بیت کوین به خوبی طراحی نشده است که مقیاس پذیر باشد تا بتواند تراکنش های سریع تر را انجام دهد. شبکه بیت کوین به طور متوسط تنها می تواند ۷ تراکنش در ثانیه را انجام دهد. معمولا بین 10 تا 20 دقیقه طول می کشد تا یک بلاک جدید به شبکه اضافه شود.

جامعه کاربران بیت کوین راه حلی پیدا کرده است و آن شبکه لایتنینگ (LN) است. شبکه لایتنینگ یک راه حل لایه دوم است که بر روی بلاک چین بیت کوین ساخته شده است. به تراکنش هایی که در لایه اول (بلاک چین بیت کوین) انجام می شود، روی زنجیره و به تمام تراکنش هایی که در لایه دوم (LN) انجام می شود، خارج از زنجیره می گویند.

شبکه لایتنینگ مشکل هزینه زیاد و سرعت کم شبکه بیت کوین را حل می کند. در واقع، این معامله خارج از زنجیره انجام می شود. یعنی نیازی به شبکه بیت کوین ندارد. بنابراین، تراکنش ها نیازی به تایید شبکه بیت کوین ندارند. شبکه لایتنینگ همچنین قادر به انجام هزاران تراکنش در ثانیه است.

بلاک چین اتریوم

بلاک چین اتریوم، دومین مورد از سریع ترین بلاک چین ها

پس از راه اندازی شبکه بیت کوین در سال 2009، ویتالیک بوترین به فکر ایجاد شبکه بهتری در مقایسه با بیت کوین افتاد که بتواند تراکنش های بیشتری را در واحد زمان انجام دهد. بنابراین، در سال 2013، ویتالیک بوترین وایت پیپر خود را در مورد توسعه یک سیستم باز منتشر کرد که به راحتی شرایط را برای تنظیم قراردادهای هوشمند فراهم می کرد. این بلاک چین اتریوم است که مانند بیت کوین از الگوریتم اثبات کار استفاده می کند.

اتریوم بعد از بیت کوین دومین ارز دیجیتال بزرگ است. بنابراین، آن را یک موفقیت در فناوری بلاک چین می دانند. با این حال، او با مشکلاتی نیز مواجه است. به عنوان مثال در سال های اخیر مشخص شده است که این شبکه نمی تواند حجم بالای تراکنش ها را مدیریت و پشتیبانی کند. سرعت تراکنش در شبکه اتریوم 15 تراکنش در ثانیه است، تقریبا دو برابر سرعت بیت کوین؛ اما در مقایسه با سایر بلاک چین ها بسیار آهسته است.

شبکه اتریوم، مانند شبکه بیت کوین، مقیاس پذیری پایینی دارد. بنابراین، هزینه تراکنش در پلتفرم اتریوم در ساعات اوج و ترافیک بالا حدود 100 دلار برای هر تراکنش است که بسیار گران است. به این ترتیب شبکه اتریوم برای کاهش هزینه تراکنش ها و افزایش سرعت خود نیاز به بروزرسانی یا تغییر در پلتفرم خود دارد.

اتریوم 2.0 یک راه حل جدید با سرعت و امنیت بیشتر است و همچنین در مقایسه با سیستم فعلی از ثبات بیشتری برخوردار است. اتریوم 2 چندین بروزرسانی کوچک برای اطمینان از انتقال کامل اتریوم از الگوریتم اثبات کار یا PoW به الگوریتم اثبات سهام یا PoS انجام داد.

الگوریتم اثبات کار، انرژی زیادی مصرف می کند زیرا سختی شبکه بیشتر است و ماینرها باید برای حل هر فرمول محاسباتی پیچیده زمان و تلاش بیشتری صرف کنند. از طرف دیگر، هزینه انرژی مصرفی توسط ماینرها بالا است و ممکن است استخراج مقرون به صرفه نباشد. الگوریتم PoS از نظر مصرف انرژی کارآمدتر است و به کار کمتری از ماینرها نیاز دارد و به طور کلی مقرون به صرفه است. انتظار می رود که در آگوست 2022، این انتقال الگوریتم در پلتفرم اتریوم تکمیل شود. بنابراین این آپدیت 100,000 تراکنش در ثانیه انجام می دهد و هزینه آن به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

بلاک چین منحصر به فرد زیلیکا

زیلیکا یکی از سریع ترین بلاک چین ها

یکی از سریع ترین بلاک چین ها، زیلیکا، در سال 2017 توسط دانشجویان، مهندسان و کارآفرینان دانشگاه ملی سنگاپور ساخته شد. این شبکه در ابتدا به عنوان پیشنهاد اولیه تشکیل شد و کسانی که در ابتدای مسیر در سایت آن ثبت نام کردند، به عنوان پیشنهاد یا پاداش اولیه توکن دریافت کردند و در ازای سرمایه گذاری روی این توکن، ارز رمزنگاری شده ZIL را به حساب کاربری خود واریز کردند.

به طور کلی، شبکه زیلیکا از الگوریتم Proof of Stack استفاده می کند، به این معنی که به صاحبان زیلیکا این امکان را می دهد که کوین های خود را جهت کمک به شبکه واریز کنند و کوین های بیشتری در دسترس داشته باشند و از طرف دیگر برای سپرده گذاری کسب سود کنند. شبکه زیلیکا مقیاس پذیری بالا و کارایی خوبی دارد و همچنین یک شبکه کم ترافیک و کم تراکم است.

بلاک چین آوالانچ تکنولوژی جدید

در سال 2022، زنجیره بلوکی آوالانچ شکل گرفت که از یک الگوریتم منحصر به فرد الگوریتم اثبات سهام استفاده می کند. در واقع از پروتکل اجماع ACM در شبکه خود استفاده می کند. فناوری به کار رفته در این شبکه با هدف تمرکززدایی طراحی شده و قدرت بیشتری دارد و تراکنش ها با سرعت بالاتری انجام می شود.

علاوه بر این، به عنوان یکی از سریع ترین بلاک چین ها، بسیار انعطاف پذیر است و توسعه دهندگان می توانند به راحتی آن را گسترش دهند. پروتکل آوالانچ یک شبکه ناهمگن است که توسط مجموعه های مختلف اعتبارسنجی تشکیل شده است. به عبارت دیگر، برخلاف دیگر پلتفرم‌های بلاک چین که دارای مجموعه و اعتبارسنجی هستند، عمل کرد. بر اساس این شبکه، ارز دیجیتال آواکس تشکیل شد. این شبکه سرعت و امنیت بسیار بالایی دارد و مقیاس پذیری آن نیز قوی است. شبکه آوالانچ به صورت غیرمتمرکز طراحی شده است که یک ویژگی خاص است.

شبکه بلاک چین پولکادات با دسترسی رایگان

شبکه بلاک چین پولکادات با دسترسی رایگان

بلاک چین پولکادات توسط Gavin Wood در سال 2016 ایجاد شد و بر اساس اتریوم با کوین انحصاری DOT توسعه یافت. وود سعی کرد این شبکه را از اتریوم توسعه‌ یافته‌تر کند و هدف اصلی آن اتصال به طیف گسترده‌ای از قوی‌ترین بلاک‌چین‌ها مانند اتریوم، بیت‌کوین و غیره است. مقیاس پذیری این شبکه نیز بالا است و امکان تراکنش با چندین بلاک چین را به صورت موازی ارائه می دهد. به زبان ساده، برای کمک به بلاک چین ها برای برقراری ارتباط با یکدیگر از طریق پاراچین طراحی شده است. پاراچین شبکه‌هایی هستند که قراردادهای هوشمند توسط کاربران ایجاد می‌شوند.

در شبکه پولکادات تمامی زنجیره ها می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و از امنیت بالایی برخوردار بوده و همچنین دارای سیستم پیچیده ای می باشد. DOT نیز در این شبکه آموزش داده شده و برای استیکینگ و مدیریت استفاده می شود. شبکه پولکادات یک پلتفرم غیرمتمرکز جدید است و نسل جدیدی از بلاک چین محسوب می شود. همچنین بسیار ارزشمند است و به دلیل گستره وسیعی که دارد، انتقال اطلاعات را تسهیل کرده است.

در این شبکه هر یک از زنجیره ها می توانند یک نوع عملکرد داشته باشند و مانع عملکرد زنجیره های دیگر نشوند. پلتفرم پولکادات شرایط را برای فعالیت بسیاری از زنجیره ها فراهم می کند. بنابراین نوعی فناوری پیشرفته محسوب می شود. همچنین یکی از ویژگی های اصلی این شبکه پرطرفدار 1000 تراکنش در ثانیه است که به لطف پاراچین امکان پذیر شده است.

بلاک چین سولانا؛ پروتکل جذاب

سولانا شبکه ای است که به دلیل سرعت بالایش، محبوبیت پیدا کرده است. بنابراین هر 400 ثانیه یک بلاک جدید استخراج می شود و این سرعت استثنایی در مقایسه با اتریوم است که هر 10 ثانیه یکبار استخراج می شود و بیت کوین که هر 10 دقیقه یک بلاک استخراج می کند. شبکه سولانا در سال 2020 توسط آناتولی یاکوونکو توسعه یافت. سولانا یک پروتکل جدید و منحصر به فرد اجماع مبتنی بر PoH یا Proof of History است. این شبکه به طور مستقیم با PoS مرتبط است و بسیار شبیه به اثبات سهام سنتی است.

PoH نوع کارآمدی از فناوری است که به سیستم بلاک چین کمک می‌کند تا تراکنش‌ها را راحت‌تر ردیابی کند و از سوی دیگر، داده‌های زمانی ادغام شوند. در این شبکه بلاک چین، تراکنش ها بسیار سریع اتفاق می افتد و به گونه ای طراحی شده اند که غیرمتمرکز باشند. کاربران آن همچنین می توانند با ارز دیجیتال ایجاد شده در شبکه Solana به نام SOL معامله کنند. هدف شبکه سولانا افزایش تمرکززدایی بدون کاهش امنیت است. علاوه بر این، بیش از 70,000 تراکنش در پلتفرم Solana در هر ثانیه انجام می شود. از طرف دیگر، مقیاس پذیری بالایی دارد، می تواند به سرعت پردازش شود و هزینه کمی دارد.

بلاک چین دوج کوین؛ میم کوین محبوب

بلاک چین دوج کوین یکی از سریع ترین بلاک چین ها

Dogecoin (DOGE) در سال 2013 به عنوان یک شوخی توسط جکسون پالمر و بیلی مارکوس ایجاد شد. این کوین، اولین میم کوین است که کپی دقیقی از بیت کوین بوده و با هدف پردازش غیرمتمرکز تراکنش ها ایجاد شده است. تفاوت اصلی بین دوج کوین و بیت کوین این است که کوین های بیشتری دارد.

به عنوان مثال، حداکثر 21 میلیون بیت کوین در بازار وجود دارد و معامله می شود. در حالی که بیش از 132 میلیارد دوج کوین در بازار معامله می شود و تعداد دوج کوین‌ها مدام در حال افزایش است. دوج کوین از الگوریتم اثبات کار استفاده می کند. به عبارت ساده، ماینرها زمانی که یک بلاک به شبکه اضافه می کنند، دوج کوین کسب می کنند.

اشتراک گذاری

پست های مرتبط
پست های توضیه شده
Clear Filters
Clear Filters

یکی از دغدغه هایی که صاحبان کیف پول تون کیپر دارند، این است که در صورت گم شدن موبایل یا…

تصور کنید یک ارز دیجیتال که به عنوان یک شوخی شروع شده است، ناگهان به یک پدیده جهانی تبدیل می…

در دنیای پرنوسان ارزهای دیجیتال، شبکه ECash و کوین کاربردی آن XEC، به عنوان یکی از پروژه‌ های نوآورانه پیشرو…

در امضای دیجیتال اتریوم، قابلیتی به نام تابع Ecrecover وجود دارد که صحت و یکپارچگی اطلاعات امضا شده را تایید…

Clear Filters
مارا دنبال کنید
پست های منتخب