ریزش هزار دلاری بیت کوین طی ۲۴ ساعت گذشته که دیدگاه نزولی را در کوتاهمدت قوت بخشید، نگاهها را متوجه حمایت ۹,۰۰۰ دلاری کرده است.
به نقل از کویندسک، ارز دیجیتال شماره یک بازار ساعاتی قبل با سقوط به مرز ۹,۳۰۰ دلار، بیت کوین را به پایینترین قیمت یک ماه اخیر خود هدایت کرد.
کاهش ۴.۵ درصدی بیت کوین در روز گذشته، منجر به شکسته شدن خط روند مشخص شده در نمودار روزانه شد و پیروزی فروشندگان را بر خریداران در نبرد آغاز شده از ۶ آگوست تا روز گذشته تعیین کرد.
در حال حاضر بیت کوین با قیمت ۹۴۷۵ دلار در صرافی بیتاستمپ خرید و فروش میشود و در ۲۴ ساعت اخیر ۶.۷ درصد کاهش داشته است.
نمودار روزانه
شکسته شدن محدوده فشرده قیمتی و سقوط بیت کوین به پایینترین قیمت یک ماه اخیر که پیش از این در ۹۰۴۹ دلار با آن روبرو شده بود، هماکنون با شیب منفی میانگینهای متحرک ۵ و ۱۰ روزه همراه شده است.
از سوی دیگر شاخص RSI نیز حمایت خود را شکسته است و شرایط نزولی را برای قیمت بیت کوین بازتاب میکند.
بسته شدن کندل زیر میانگین متحرک ۱۰۰ روزه که طی هفتههای اخیر به عنوان یک حمایت قوی عمل کرده بود، یک نشانه منفی دیگر برای بیت کوین به حساب میآید. باید توجه داشت که میانگین متحرک ۵۰ روزه نیز به نفع فروشندگان در حال تغییر وضعیت به شیب منفی است.
نمودار ۴ ساعته
حجم معاملات بیت کوین روز گذشته با شکستن محدوده فشرده قیمتی، افزایش قابل توجهی داشت و در نمودار ۴ ساعته بیشترین مقدار معاملات را از ۷ آگوست تاکنون به خود اختصاص داد.
تمامی عوامل از ادامهدار بودن ریزش بیت کوین خبر میدهند که در صورت تثبیت قیمت زیر ۹,۰۴۹ دلار، باید منتظر سقوط آن تا حمایت بعدی در ۸,۵۰۰ دلار ماند.
دیدگاه نزولی در صورتی اعتبار خود را از دست میدهد که این ارز دیجیتال بر روی بالاترین قیمت روز چهارشنبه، یعنی ۱۰,۲۸۰ دلار بسته شود که در حال حاضر، به نظر بعید میرسد.
نمودار هفتگی
نمودار خطی بیت کوین در تایمفریم هفتگی، الگوی سقف دوگانه را نشان میدهد که یک الگوی بازگشتی و نزولی است. حمایت یا خط گردن این الگو بر روی ۹,۵۳۳ دلار قرار دارد که بیت کوین در حال حاضر زیر آن معامله میشود. اگر چه بسته شدن قیمت و شکسته شدن خط گردن، تنها در پایان روز یکشنبه و با بسته شدن کندل هفتگی میتواند معتبر باشد.
در صورت تایید الگوی سقف دوگانه، روند صعودی آغاز شده از قیمت ۴,۰۵۰ دلار در ابتدای ماه آوریل را باید پایان یافته در نظر بگیریم.
همچنین لازم به اشاره است که شاخص مکدی در نمودار هفتگی، برگشت نزولی قیمت را با ریزش به زیر خط صفر که از ماه فوریه تاکنون بیسابقه بوده، تایید کرده است.